EvenimenteStiriTablete

Eveniment Apple iPad programat pentru data 21 Octombrie [zvon]

eveniment Apple ipad

Eveniment Apple iPad programat pentru luna viitoare in Cupertino?

Apple isi respecta ciclul anual de lansari de produse. Astfel, ca dupa lansarea noilor telefoane iPhone, de pe data de 9 septembrie, Apple se pregateste de lansarea noii generatii de tablete iPad in cadrul evenimentului Apple iPad ce va avea loc luna viitoare, pe data de 21 octombrie, conform unei surse apropiate companiei.

In cadrul acestui eveniment Apple ar putea anunta noul iPad Air si noua generatie de iPad Mini, in timp ce iPad Pro (tableta cu ecran Retina de 12.9″, se zvoneste, ca ar putea fi anuntata la inceputul lui 2015).

Despre partea hardware nu se stiu prea multe. Se vorbeste despre acelasi chipset A8 cu care sunt dotate modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Touch ID, iOS 8 si, cam atat deocamdata.

Noile tablete ce vor fi lansate in cadrul evenimentului Apple iPad de pe 21 octombrie, vor intra in comert din luna noiembrie, cel mai probabil, la fel cum s-a intamplat si cu modelele de iPad lansate anul trecut.

Daca faceti parte din grupul celor care vor dori sa cumpere una din noile tablete iPad, spuneti-ne ce caractersitici v-ati dori de la urmatoarele modele.

via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!