EvenimenteStiriTelecom

Orange lanseaza in Romania servicii 4G+ cu viteze de pana la 300Mbps

servicii 4G+

Noile servicii 4G+ lansate astazi, aduc viteze de descarare de pana la 300Mbps clientilor din reteaua Orange Romania.

Orange Romania a anuntat astazi, 18 septembrie, lansarea de servicii 4G+ in propria retea (cunoscuta si sub denumirea LTE-Advanced in alte parti de pe glob), care va oferi clientilor sai viteze de descarcare de pana la 300Mbps. Orange este primul operator care lanseaza astfel de servicii 4G+ in Romania.

Accesul la Internet de mare viteza in reteaua Orange 4G+ este posibil in momentul de fata in orasele Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Galati, Iasi si Timisoara, au anuntat reprezentantii operatorului telecom. Clientii operatorului pot beneficia de aceasta viteza numai impreuna cu unul din noile dispozitive compatibile 4G+ din oferta: Samsung Galaxy S5 4G+ si Galaxy Alpha 4G+, sau prin modemul Huawei E5786.

Din 22 septembrie clientii vor beneficia de servicii 4G+ la toate abonamentele Pantera si in abonamentele Business Open cu resurse nelimitate, din oferta actuala a clientilor din cele 6 orase.

In capitala, clientii Orange care calatoresc cu metroul, au incepand de astazi acces la viteze 4G de pana la 43.2Mbps.

“Având la dispoziție un întreg ecosistem 4G – cea mai extinsă și mai rapidă rețea, un portofoliu variat de smartphone-uri, servicii 4G în toate abonamentele și în opțiunile de internet pentru utilizatorii PrePay, asistență dedicată și o gamă extinsă de servicii digitale – clienții Orange adoptă serviciile 4G într-un ritm mai accelerat decât în cazul serviciilor 3G. În plus, vitezele oferite de reţeaua noastră permit clienţilor mobilitate şi conectivitate crescute, eliberându-i de constrângerile de spaţiu ale unei conexiuni fixe şi făcând reţelele wireless şi mai atrăgătoare.” a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer la Orange România.

Reteaua Orange 4G acopera in momentul de fata mai mult de 1.300 de localitati pe teritoriul Romaniei, adica 48% din populatia tarii, respectiv 78%  clienti din orasele tarii.

Cu aceasta ocazie Orange lanseaza si o promotie, prin care le ofera clientilor cu vechime in propria retea 1GB trafic de date lunar pentru fiecare an petrecut alaturi de operatorul telecom. Un client Orange care are 12 ani vechime in reteaua grupului Orange, de exemplu, va primi cate 1GB (Internet 4G) din partea operatorului timp de 12 luni, s.a.m.d.

Tot recent, operatorul Orange a introdus si oferta beneficiu flexi care ofera servicii 4G clientilor la cartele PrePay.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!