StiriTablete

Evolio lanseaza tabletele Mondo 3G si Quattro 3G

mondo 3g si quattro 3gMondo 3G si Quattro 3G sunt noile tablete cu suport pentru apelurile telefonice de la Evolio.

Dupa lansarea tabletelor Mondo HD si Quattro HD (model ce ati avut ocazia sa il castigati in cadrul unui concurs organizat de noi in parteneriat cu Evolio) din prima jumatate a acestui an, producatorul roman anunta astazi lansarea versiunilor 3G ale acestor modele.

Evolio Mondo 3G si Quattro 3G sunt echipate cu 1GB memorie RAM, 8GB spatiu intern, conectivitate 3G HSDPA+ la viteze de pana la 21 Mbps download si 5,76 Mbps upload si sistemul de operare Android 4.2 JellyBean.

Separat Evolio Quattro 3G este dotata cu un procesor quad core de 1,3 GHz, un slot microSD de pana la 32 GB, are un ecran de 7,85” si o rezolutie de 1024 x 768 pixeli.

In timp ce Evolio Mondo 3G, cu ecran de 7”, este echipata cu un procesor dual core de 1,3 GHz si rezolutie 1024 x 600 pixeli.

Ambele tablete permit efectuarea de apeluri telefonice, iar camerele foto cu care sunt echipate, frontal si pe spate, sunt ideale pentru apeluri video.

Cele doua tablete vor fi disponibile si in varianta cu sistem de navigație Mireo Don’t panic si harta completa a Europei preinstalate. Soft-ul de navigație Mireo ajuta utilizatorul sa reduca durata deplasarilor si a costurile legate de combustibil. De asemenea, utilizatorul primeste alerte vocale cu privire la depasirea limitei de viteza admisa pe traseu si poate vizualiza puncte de interes preinstalate, precum benzinarii, parcari, locuri de cazare, restaurante si altele. Pentru a le oferi utilizatorilor o calatorie fara griji, Evolio pune la dispozitia celor interesati si Kit-ul Travel, ce contine incarcator auto si suport tableta pentru parbriz.

Noile tablete 3G sunt disponibile in magazinele de retail si pe shop-ul online al producatorului, la preturile recomandate de 449,90 lei pentru Mondo 3G si 569,90 lei pentru Quattro 3G.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!