PC DesktopStiri

HP Slate 17, un All-In-One surprins in teste benchmark

hp slate 17

HP Slate 17, un All-In-One de 17 inch cu Android

Un test benchmark ne dezvaluie faptul ca HP pregateste un nou dispozitiv All-In-One. Astfel, numele pare a fi HP Slate 17, un All-In-One cu un display de 17 inch, ruland sistemul de operare Android.

Compania nu a confirmat ori infirmat informatiile, dar simplul fapt ca dispozitivele apar din senin pe site-uri oficiale pentru teste benchmark, arata faptul ca respectiva companie pregateste ceva. Ca specificatii, HP Slate 17 are un display cu diagonala de 17,2 inch, rezolutie 1920 x 1080, cu multitouch ce suporta maxim 5 degete. Are in dotare un procesor quad-core Intel Celeron N2807  cu frecventa de 1,5 GHz si arhitectura pe 32-bit, accelerator grafic Intel HD Graphics for Bay Trail, 2GB memorie RAM, 32 GB stocare interna, iar la capitolul fotografie, dispozitivul are doar o camera frontala de 0.9 MP, cu posibilitatea de inregistrare video la rezolutie HD 720p. Ca sistem de operare, HP Slate 17 ruleaza Android 4.4.2 (KitKat)

hp-slate-17

Informatia nefiind confirmata de Hewlett-Packard, nu exista detalii privind pretul sau disponibilitatea dispozitivului All-In-One.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!