EvenimenteStiriTablete

Galaxy Tab S debut oficial pe piata romaneasca, disponibila de la jumatatea lui iulie

Galaxy Tab S debut

Galaxy Tab S debut oficial pe piata locala, intr-un eveniment Samsung glamour plin de culoare.

Aseara a avut loc lansarea tabletelor Samsung Galaxy Tab S in Romania. Evenimentul organizat de Samsung Electronics Romania in interiorul restaurantului Loft, a avut ca tematica culorile – „Tab Into Colors.” Astfel, locatia a fost special decorata cu tot felul de oglinzi care reflectau culorile emise de LED-urile instalate de producator la fata locului, iar lumina din incapere a fost foarte obscura, totul pentru ca efectul de culoare sa fie amplificat.

Lansarea propriu-zisa a inceput printr-un show artistic cu trei dansatori de dans contemporan, care la final au voalul de catifea de pe tableta Galaxy Tab S prezentand-o publicului.

Pe scena, moderatorul evenimentului a fost actorul Silviu Teleaga, urmat apoi la dialog de Joseph Kim, CEO-ul Samsung, Mircea Stoicescu, head of Open Market, Samsung Electronics Romania si de Valentin Popa, Product Manager in cadrul Samsung Romania. Spech-urile au fost scurte si la obiect, au punctat caracteristicile de baza, lasand loc de intrebari si mister pentru ca publicul sa fie starnit de interes.
Lansare Tab S_4
Iata ce a declarat domnul Mircea Stoicescu:

Am observat o creștere a interesului utilizatorilor pentru tabletele performante, deoarece acestea le oferă mai multă libertate și, implicit, o mai bună eficientizare a timpului. Ei caută cel mai adesea conținut video, iar asta îi determină să aprecieze tot mai mult calitatea ecranului și puterea de procesare a dispozitivelor. Tableta GALAXY Tab S a fost concepută pentru a răspunde acestor nevoi și dorințe, pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență de vizualizare unică”, a declarat Mircea Stoicescu, head of Open Market, Samsung Electronics România.

Ulterior, s-au servit niste aperitive, iar apoi, i s-a permis presei sa fotografieze noile tablete din gama Galaxy Tab.  Per total, a fost un eveniment de 9/10, la care s-a putut observa implicarea echipei de PR din spatele brandului. 
Despre specificatiile tabletei nu vom vorbi prea mult, deoarece le stiti deja de la lansarea globala de luna trecuta. Samsung Galaxy Tab S va fi disponibila intr-o varietate de optiuni de conectivitate: Wi-Fi, sau Wi-Fi si LTE, disponibile in 16/32GB* + MicroSD (pana la 128GB). De asemenea, utilizatorii pot alege intre versiunile 10.5 inci si 8.4 inci, in culorile Titanium Bronze si Dazzling White.

Tableta Galaxy Tab S va fi disponibil in Romania incepand cu jumatatea lunii iulie 2014, in magazinele partenerilor Samsung. Cei interesati o pot precomanda deja de la eMAG in ambele variante.

Prezentare generala Samsung Galaxy Tab S:

(au mai colaborat: Alexandra Tudorache, Victoria Giorgiana)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!