SmartphonesStiri

Exodus 1, va putea fi achizitionat si in moneda Litecoin

HTC Exodus 1

Lansat pe finalul lunii octombrie ca primul smartphone blockchain din lume (portofel pentru crypto monede), HTC Exodus 1, nu putea fi precomandat decat in moneda virtuala Bitcoin si Etherium.

Insa incepand de saptamana aceasta compania taiwaneza ne informeaza printr-un comunicat de presa ca, doritorii, vor putea comanda acest smartphone Exodus 1, cu o noua crypto moneda: LItecoin.

„HTC EXODUS 1 marchează un nou început pentru noi, acesta fiind un telefon Android cu portofel hardware integrat. Cu această combinație unică, utilizatorii care dețin telefonul vor deține și toate cheile private. Numai atunci când utilizatorii au proprietate deplină asupra propriilor chei, putem adopta o adevărată descentralizare, un prim pas esențial către protejarea utilizatorilor. Aceasta este o etapă preliminară a modului în care oamenii vor deține propriile active și identități digitale în buzunarele lor, așa cum avem astăzi telefoanele”, a declarat Phil Chen, Chief Crypto Officer, HTC.

Vestea vine dupa ce fondatorul uneia dintre cele mai populare criptomonede din lume, creatorul Litecoin, Charlie Lee, s-a alaturat echipei HTC Exodus in calitate de consultant.

Primele telefoane HTC Exodus 1 au inceput sa fie livrate catre clienti din data de 5 decembrie.

Alaturi de acest smartphone dedicat crypto monezilor, HTC a introdus si portofelul Zion cu tehnologie blockchain, in care utilizatorii de Exodus 1 pot stoca toate tipuri de crypto moneda on-the-go.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!