StiriTelecom

Extraoptiunea MTV 7x aduce mai mult trafic pe net la cartela MTV

extraoptiunea mtv 7x
Ai cartela MTV Mobile? Extraoptiunea MTV 7x iti aduce mai mult trafic de net

Cosmote Romania introduce extraoptiunea MTV 7x pentru cartela MTV Mobile, astfel ca noile beneficii vin in ajutorul tinerilor care doresc mai mult trafic de net pentru navigarea sau distribuirea de fotografii, clipuri cu prietenii sau familia

Extraoptiunea MTV 7x este destinata clientilor noi, dar si existenti ai cartelei MTV Mobile, avand pentru doar 5 euro credit o gama larga de beneficii, incluzand acces nelimitat la continut exclusiv alaturi de experienta MTV.

Noua extraoptiune ofera minute si SMS-uri nelimitate cu ceilalti utilizatori ai cartelei MTV Mobile, adica 120 minute nationale/internationale sau SMS-uri nationale, 2.000 minute si SMS-uri catre Cosmote si Romtelecom, plus 350MB trafic de date. Minutele internationale pot fi utilizate in retele fixe si mobile din SUA, Canada, Israel si retele fixe din UE.

Cu extraoptiunea MTV 7x, clientii beneficiaza de acces gratuit la aplicatia MTV Under the Thumb si promotional trafic de date gratuit pentru streaming-ul video din aplicatie, 500 de ore de Video on Demand pentru productiile MTV si acces la 2 posturi cu continut liniar, MTV Hits si MTV Dance.

Clientii care doresc mai multe beneficii pot alege 3 add-on-uri sau pe toate, fiecare disponibila pentru 1 euro credit. Pot opta pentru On Top 120, ce ofera 120 de minute nationale/internationale sau SMS-uri nationale, On Top 2000, cu 2.000 minute/SMS-uri catre Cosmote sau minute catre Romtelecom, si On Top 350, cu 350MB trafic de date.

Cei care activeaza extraoptiunea MTV 7x se pot inscrie la concursul Thumbs Up For Malta, unde pot castiga unul dintre cele 7 bilete VIP, cu toate costurile oncluse, la Isle of Malta: excursie all-inclusive de 3 zile, cheltuieli de transport si cazare de lux. Petrecerea va avea loc in Malta, pe 25 Iunie, cu artisti internationali in line-up si peste 50 de mii de participanti in fiecare an. Mai multe detalii despre concurs, pe site.

Oferta promotionala este disponibila pana pe 30 Iunie 2014. Mai multe informatii gasiti pe site-ul COSMOTE si site-ul MTV Mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!