HardwareStiri

Primele PC-uri cu procesoare Intel Broadwell, disponibile din decembrie

broadwell

Noile procesoare Intel Broadwell vor fi lansate la sfarsitul acestui an

Noua generatie de procesoare numita Intel Broadwell se va lansa undeva prin luna Decembrie al anului 2014. Procesoarele vor fi pregatite pentru producatorii de PC-uri, insa seful executiv de la Intel, Brian Krzanich a s-ar putea sa nu fie disponibile si pentru noul an scolar, adica in toamna.

Procesoarele Broadwell au fost anuntate inca din luna Octombrie a anului 2013, iar sincronizarea este foarte importanta pentru Intel, deoarece producatorii doresc sa vanda PC-uri cu o autonomie a bateriei mai buna si viteze mai mari.

„Pot garanta pentru sarbatorile de iarna, nu in ultima secunda a sarbatorilor,” a spus Krzanich intr-un interviu. El a mai spus ca anul scolar e un obiectiv mai greu de indeplinit, trebuind PC-uri pregatite pentru luna Iulie, August.

Anul scolar incepe in jurul lunii August, atunci cand parintii intentioneaza sa achizitioneze PC-uri pentru copii lor, insa aceasta perioada a inregistrat pentru producatorii de PC-uri, vanzari mai scazute in ultimii ani, dar incepand cu luna Noiembrie, aproape de sezonul sarbatorilor de iarna, vanzarile cresc semnificativ, aspect privit de Intel ca pe o mare oportunitate.

Nu se stie inca pretul estimativ al unui astfel de PC echipat cu procesoarele Intel Broadwell, insa acestea se vor lansa la inceputul sarbatorilor de iarna.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!