StiriTelecom

Extraoptiunile „Ce vrei tu” aduc un fond comun de beneficii clientilor Vodafone la cartela

extraoptiunile ce vrei tu

Extraoptiunile „Ce vrei tu”, campanie pentru clientii Vodafone Prepaid

Clientii Vodafone la cartela beneficiaza de un fond comun de beneficii, in functie de oferta activat, ce poate fi folosit pentru convorbiri nationale sau internationale in retele fixe din UE, SMS-uri nationale sau trafic de date, prin extraoptiunile „Ce vrei tu”. In plus, clientii vor beneficia de minute si SMS-uri nelimitate in retea, indiferent de extraoptiunea aleasa.

“Introducem, in acest moment, un nou portofoliu de extraoptiuni pentru Cartela Vodafone, care ofera un acces mult mai simplu si mai avantajos la beneficiile Cartelei. Pe langa comunicarea nelimitata in retea, noua cartela cu “Ce vrei tu” ii permite utilizatorului sa foloseasca beneficiile primite in totalitate, exact asa cum are nevoie: MB trafic de date/ minute nationale /SMS nationale. Extraoptiunea de 7 euro include 2000 MB/minute nationale/SMS nationale, iar extraoptiunea de 6 euro ofera 1000 MB/minute nationale/SMS nationale pe care clientii le pot folosi cum doresc, bucurandu-se de calitatea Supernet™ 4G.”, a declarat Radu Tudorache, Director Prepaid, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

Mai mult, clientii beneficiaza si de acces gratuit, timp de 1 an de zile, in aplicatia mobila Zonga, primul serviciu romanesc ce ofera un continut muzical extins, cu peste 25 de milioane de melodii si albumele a peste 1.800.00 de artisti si romani straini.

Extraoptiunile „Ce vrei tu”:

extraoptiunile "ce vrei tu"Extraoptiunile 6, 7, 8, 10, 12 includ un bonus de pana la 1300 beneficii „Ce vrei tu”, iar pentru activare, utilizatorul e nevoit sa apeleze la *100#, ramura „Promotie”.

Vodafone lanseaza si noul program de loialitate „Vodafone pentru Tine la Cartela”, prin care ii recompenseaza pe utilizatori, la fiecare reincarcare, cu bonusuri atractive, atat in functie de valoare, cat si in functie de vechimea cartelei. (mai multe informatii despre „Vodafone pentru Tine la Cartela”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!