StiriTech

Noile proiectoare BenQ cu luminozitate ridicata si durata de viata a lampii de 10.000 ore

proiectoare benq

Noile proiectoare BenQ cu o durata de viata a lampii de 10.000 ore

BenQ este lider global in furnizarea de solutii de imagine si producatorul numarul unu pe piata locala de video-proiectioare, lanseaza noi proiectoare cu dimensiuni compacte, consum mai mic de energie, dar cu o luminozitate marita la 3.200 ANSI Lumeni si o durata de viata a lampii de 10.000 ore in modul Lamp Save.

Noile proiectoare BenQ MW526 si TW526 dispun de o luminozitate de 3.200 ANSI Lumeni si o rezolutie WXGA (1280 x 800), ce pot reda imagini de calitate superioara, chiar si atunci cand luminozitatea din incapere este ridicata. Pot reda o imagine de 1,5 metri de la o distanta de aproximativ 2 metri, iar diagonala maxima ce poate fi atinsa ajunge la 7,6 metri. Aceste proiectoare BenQ sunt dotate cu tehnologia de reducere a consumului SmartEco, ce permite, pe langa un consum de 0,5W in modul standby, si prelungirea duratei de viata a lampii la 10.000 ore. Mai mult, aceste doua proiectoare pot afisa continut 3D.

Pentru proiectii in incaperi de dimensiuni reduse, proiectorul BenQ MX525 vine in ajutor, cu o luminozitate de 3.200 ANSI Lumeni si o rata a constrastului de 13.000:1 ce permite redarea exacta a detaliilor, chiar si atunci cand imaginile sunt intunecate sau contin text si linii fine. Prin activarea unui factor de umplere de 96%, tehnologia DLP furnizeaza circuitul de pixeli in spatele proiectiei, eliminand marginile groase din jurul pixelilor individuali care diminueaza culoarea si detaliile. Astfel, un factor de umplere ridicat si o margine mai redusa duc la o culoare mai intensa, mai vizibila, alaturi de o calitate a imaginii cu detalii mult mai fine. Atunci cand nu este detectata nicio sursa, proiectorul intra in modul Eco Blank Mode, eliminand consumul inutil de energie electrica, protejand in acelasi timp si lampa. Gratiei tehnologiei SmartEco, durata de functionare a lampii poate ajunge la 10.000 ore in mod Lamp Save, iar timpul de inlocuire este marit cu 50%.

Proiectorul BenQ MS524 are o luminozitate de 3200 lumeni si un contrast de 13.000:1, fiind un model accesibil si ecologic, ce realizeaza prezentari pe intreg ecranul, indiferent de nivelul de luminozitate din incapere.

Proiectoarele BenQ au o durata de viata a lampii de 10.000 ore si dispun de conectivitate completa: computer in, video in, audio in/out, HDMI 1.4a, monitor out. Mai mult, aceste proiectoare dispun si de sunet incorporat.

Mai mult, tehnologia DLP incorporata ofera prin functia Brilliant Color culori naturale pe toata durata de functionare a lampii, fara a prezenta efecte de imbatranire a imaginilor. Astfel de proiectoare cu tehnologia DLP au la baza milioane de micro-oglinzi instalate pe un cip DMD (Digital Micromirror Device – semiconductor optic format din milioane de oglinzi care corespund pixelilor din imaginea afisata) si protejate impreuna cu intreg sistemul optic intr-o incinta etansa fiind protejate de praful din exterior. Chiar daca lampa este inlocuita, proiectorul va reda la imaginile ca in prima zi de utilizare.

Noile proiectoare BenQ MW526, TW526, MX525 si MS524 sunt disponibile la partenerii BenQ Romania cu preturi recomandate intre 1.500 si 2.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!