PC DesktopStiriTech

Facebook testeaza implementarea butonului de video calling in Timeline

Facebook confirma faptul ca este intr-o perioada de teste pentru a vedea daca pe viitor vor adauga in de acum vestitul Timeline si un buton pentru video conferinte. Butonul de „CAll” este situat in imediata vecinatate a butoanelor „Friends” si „Messages” si se pare ca in aceasta perioada de teste butonul apare peste cel de Chat.

Deocamdata doar o parte din utilizatorii retelei de socializare pot testa acest buton si anume cei ce folosesc versiunea de desktop a Facebook si doar in Statele Unite si se pare China. Inca nu se stie exact daca noua functie va deveni permanenta.

Desi Facebook a semnat un acord cu compania Skype de aproape un an de zile aceste servicii inca nu sunt disponibile, iar pentru a putea face o video conferinta esti nevoit sa instalezi un third-party software pe calculator.

Odata cu cresterea in popularitate a serviciilor de video calling precum Skype, Fring si mai nou Google+ Hangout si AirTime, Facebook Inc se gandeste serios sa acopere si acest domeniu cat mai repede pentru a-si tine utilizatorii conectati la conturile lor.

Ve-ti folosi noua functie (buton) pentru video conferinte online direct pe Facebook sau ve-ti ramane la metoda clasica (Skype sau Yahoo Messenger sau altele)?

sursa (1);  (2)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!