StiriTableteTech

Se pregateste Microsoft sa lanseze propriile tablete cu Windows 8?

Daca pana recent se auzeau zvonuri ca primele tablete cu Windows 8 vor aparea in toamna acestui an in colaborare cu Intel si Lenovo, ultimele barfe de la sfarsitul acestei saptamani spun ca Microsoft se gandeste foarte serios de a-si lansa propria linie de astfel de tablete cu care sa concureze pe aceasta piata cu Apple iPad si Amazon Kindle Fire.

Conform Reuters compania producatoare a sistemului de operare Windows si nu numai ar urma sa anunte luni in cadrul unei conferinte de presa in Los Angeles o tableta cu Windows 8 la un pret suficient de bun pentru a acapara piata celor de la Apple dar si pentru a-si etala noul sistem de operare creat special pentru acest domeniu (tablete).

Dar sa nu ne grabim sa mai asteptam sa treaca acest weekend si vom vedea cu exactitate ce planuri au cei de la Microsoft in viitorul apropiat pe piata terminalelor mobile si mai precis pe piata de tablete.

Te-ar interesa sa cumperi o tableta Microsoft cu Windows 8 cu interfata Metro UI? Crede-ti ca va reusit Ballmer sa produca o tableta suficient de buna si de ieftina incat sa fure din piata celor de la Apple?

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!