StiriTech

Falcon Electronics anunta relansarea platformei sale online si cresteri ale vanzarilor

Falcon Electronics anunta relansarea platformei

Lider de piață pe segmentul echipamentelor electronice pentru autovehicule și cu o creștere de 38% a vânzărilor totale față de aceeași perioadă a anului trecut (2015), Falcon Electronics își relansează de astăzi magazinul online www.falcon.ro, care integrează informații amanuțite despre brandurile distribuite cu o platformă de e-commerce îmbunătățită, www.store.falcon.ro. Falcon Electronics, companie care se adresează în special pieței B2B, estimează pentru 2016 o cifră de afaceri de 7 milioane de euro, în creștere cu circa 30% față de cifra înregistrată în 2015.

“Anul 2016 a fost anul creșterilor, atât pentru noi, cât și pentru întreaga piață a automobilelor și electronicelor, astfel că relansarea magazinului online a venit ca un pas firesc în obiectivele noastre de business. Ne propunem să le oferim partenerilor și clienților noștri informații complete și complexe despre produsele din portofoliu, alături de o experiență online plăcută și eficientă, cu scopul de a transforma website-ul într-o platformă de comunicare între noi, partenerii noștri și cumpărători”, declară Corina Dițu, Director Marketing, Falcon Electronics.

corina-ditu-director-marketing-falcon-electronics

Noua platformă online vine în întâmpinarea consumatorilor digitali atât prin implementarea unor funcționalități ce asigură o experiență de navigare facilă și adaptabilitate la orice dispozitiv mobil, cât și printr-un design modern, structurat și intuitiv. Totodată, noul site va avea și un rol important pe partea de customer support, Falcon Electronics oferind servicii de vânzare consultativă pentru  produsele care implică o complexitate tehnică.

Site-ul pune la dispoziție descrieri complexe pentru produsele din portofoliu, însoțite de manuale, fișe de produs, fotografii și filme de prezentare.  Acesta este un aspect deosebit de important pentru a asigura o bună informare cu privire la caracteristicile tehnice, în condițiile în care, la nivel global, aproape 70% dintre coșurile de cumpărături sunt abandonate înainte de finalizarea comenzii. Din același motiv, site-ul este integrat cu sistemul ERP de gestiune internă, oferind utilizatorilor statusul de disponibilitate a produselor în timp real. Site-ul oferă opțiunea de plată online, prin intermediul cardurilor bancare, precum și posibilitatea de a identifica rapid produsele căutate datorită modulului performant de căutare, care permite filtrarea în funcție de caracteristici specifice.

“Având în vedere că mai mult de jumătate dintre români se informează online înainte de a lua decizia de cumpărare, considerăm că este important să devenim o sursă de referință atât pentru actualii noștri colaboratori, cât și pentru potențiali parteneri de business”, a adăugat Corina Dițu, Director Marketing, Falcon Electronics.

Compania colaborează în prezent cu principalele rețele de retail (Altex, Media Galaxy, Flanco), hypermarket-uri (Carrefour, Auchan, Cora, Real), rețele cash&carry (Selgros și Metro), magazine online (eMag, F64, etc), dar și cu o rețea importantă de dealeri auto și magazine specializate. Prin intermediul noii platforme, Falcon Electronics ridică standardele conținutului oferit despre produse electronice pentru automobile și integrează mai multe tipuri de canale în comunicarea cu partenerii și consumatorii finali.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!