EvenimenteStiriTechTV

Eurosport va transmite curse cu drone din luna noiembrie

Eurosport va transmite curse cu drone

De mai bine de un an de zile, oamenii, au trecut la un alt nivel in materie de drone, aici vorbim despre o adevarata competiei (un sport daca vreti), cursele cu drone.

Dronele par a fi urmatorul „next big thing” in materie de entertainment, iar televiziunile incearca sa profite de pe urma acestui noul gen de spectacol pe care oamenii incep sa il guste tot mai des. Unul care atrage multi fani ai serie Star Wars, multumita faimoaselor curse Pod Racer ce au loc in aceasta saga science-fiction. Tron este un alt film care inspira aceasta noua industrie de divertisment.

Astfel, Eurosport, anunta ca, incepand cu luna noiembrie, vor transmite si ei imagini in direct de la campionatul de drone (liga), care incepe in Los Angeles, pe 8 noiembrie 2016.

Din dorinta de a oferi fanilor continut nou si inovator, Eurosport anunta astazi ca a devenit partener cu DR1 Racing, competitia suprema a curselor de drone, si va distribui exclusiv materialele pentru difuzarea in 70 de tari din Europa, inclusiv Romania si zona Asia-Pacific.

„Eurosport cauta in permanenta sa inoveze. Noi credem in noile tehnologii, indiferent ca este vorba de continut in Realitate Virtuala inclus in transmisiunile noastre sau de inovatiile din sporturile noului val, acestea fiind un bun mijloc de a atrage fanii catre sport. E fascinant sa vedem cresterea continua in popularitate a sporturilor electronice „eSports”, iar modul in care DR1 combina aceasta cu aspectele mai traditionale ale intrecerii sportive creaza un model de competitie incitant. Ne bucura sa lucram cu DR1 si sa oferim fanilor sansa de a urmari „intortocheatul traseu” al acestui captivant nou sport, prin intermediul tuturor platformelor Eurosport,” a declarat Peter Hutton, CEO Eurosport

Primul episod al concursului „DR1 Invitational”, din Los Angeles, va fi difuzat de canalul Eurosport1, marti 8 noiembrie 2016, la ora 24.00.

„Suntem incantati sa prezentam unei audiente atat de vaste ca a Eurosport o competitie sportiva care combina atributele Formulei 1, NASCAR-ului si cele din eGaming. Eurosport a aratat un interes real de a transmite cursele de drone nu doar pe canalele sale TV lineare, dar si de a juca un rol important in dezvoltarea acestui sport prin platformele sale digitale. Oportunitatile create de cursele de drone, atat din punct de vedere al inaltei performante cat si din cel al inovatiei, sunt nelimitate,” a delcarat Brad Foxhoven, CEO al DR1 Racing

Cursele de drone sunt o competitie in care concurentii piloteaza aparate de zbor teleghidate cu care incearca sa parcurga complexe trasee cu obstacole intr-un timp cat mai scurt. Transmisia curselor de drone este parte din strategia inovatoare Eurosport de a oferi un continut contemporan si de a se adresa unui public mai variat cu o combinatie de sporturi dintre cele mai atractive, prin intermediul tuturor platformelor sale.
Eurosport va transmite trei campionate aditionale in sezonul urmator, inclusiv „DR1 Champions Series”, programat sa debuteze in 2017 cu etape organizate in mari metropole de pe intreg globul, si „DR1 Micro Series”. Eurosport.com, cel mai accesat website de sport din Europa, va prezenta si competitii de mai mica anvergura, continut video suplimentar cu imagini nedifuzate, selectiuni din transmisiuni si interviuri cu unii dintre cei mai talentati si indrazneti piloti de drone din lume.

Deasemenea, Eurosport va reprezenta DR1 in scopul sublicentierii drepturilor la nivel global (cu exceptia SUA, unde ESPN detine aceste drepturi).

Un comentariu

  1. foarte bună idee, și cu siguranță le vor ușura munca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!