EvenimenteHardwareSmartphonesStiri

Primele telefoane cu 8GB memorie RAM ar putea debuta in ianuarie 2017

Primele telefoane cu 8GB memorie RAM

Lumea mobila a devenit atat de performanta incat a ajuns sa ofera memorie RAM aproape la acelasi nivel cu cea pe care o intalnim la PC-uri si laptopuri. Daca in momentul de fata se pot achizitiona deja smartphone-uri cu 6GB memorie RAM, iata ca, dupa anuntul facut de catre Qualcomm saptamana aceasta, prin lansarea noilor procesoare de nivel mediu Snapdragon 653, Snapdragon 626 si Snapdragon 427, compania sugereaza ca, in curand, vom avea parte de telefoane care vor putea fi echipate cu pana la 8GB memorie RAM.

Primele astfel de telefoane mobile inteligente bazate pe noile procesoare Snapdragon, ar putea intra in comert la inceputul anului viitor (pana spre finalul primului trimestru din 2017). Cel mai probabil, primele modele, vor fi prezentate de catre producatorii de astfel de gadgeturi in cadrul targului expozitional anual din Las Vegas – Consumer Electronics Show 2017.

Acest anunt facut de cel mai important producator de procesoare mobile, Qualcomm, deschide calea catre un nivel superior de performante de procesare si/sau performante grafice pe un dispozitiv portabil. E posibil ca varfurile de gama din 2017, sa beneficieze de 6 si pana la 8GB memorie RAM, ceea ce ar fi incredibil pentru aceasta industrie care devine incet hubl principal de interconectare a tuturor obiectelor smart din jurul nostru.

Pentru mai multe informatii despre cele 3 procesoare anuntate de Qualcomm saptamana aceasta, va rugam, accesati site-ul producatorului aici.

Un comentariu

  1. 8GB RAM este deja prea mult, nu cred că îți trebuie la telefon asemenea memorie așa mulă, 4 GB sunt suficienți, deci asta devine deja marketing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!