Fanii Apple cred ca 1.000$ e un pret mare pentru iPhone 8 (Sondaj)

7

iPhone 8

Specialistii de la Barclays si Fluent, au realizat de curand doua sondaje de opinie in randul celor care prefera brandul Apple cand vine vorba de telefoanele mobile, constatand ca doua treimi dintre cei intervievati cred ca posibilul pret de 1.000$ pe care producatorul american l-ar putea percepe pentru iPhone 8 este unul prea mare.

Cu toate acestea insa, in proportie de 79% dintre cei chestionati, au spus ca vor ramane fideli brandului Apple, acestia pregatindu-se sa achizitioneze un nou iPhone in urmatoarea perioada in timp ce doar 5% dintre ei vor lua in considerare achizitionarea unui smartphone cu Android in locul unui iPhone.

Conform datelor celor de la Barclays numai 18% dinre cei chestionati vor achizitiona un iPhone 8 dupa lansarea ce urmeaza sa aiba loc la inceputul lunii septembrie in timp ce specialistii de la Fluent, anunta ca, cei chestionati de ei, in proportie de 40% planuiesc sa achizitioneze noul model.

Desi mare parte dintre ei considera in continuare ca 1.000$ este un pret prea mare pentru un iPhone 8, 70% dintre acestia nu i-au in cosiderare migrarea catre un alt brand.

Articolul precedentTelefoanele HTC care primesc actualizare Android Oreo
Articolul următorSony Xperia XZ1 si Xperia XZ1 Compact in imagini

7 COMENTARII

  1. Nu stiu ce sa zic, eu imi mentin parerea ca pretul este foarte mare! Nu-mi place extraordinar de mult nici ca design, dar sotul meu nu renunta pentru nimic la el.

  2. In ciuda pretului mare cei de la apple au cautare si cei care la adora da si mai mult pe ele

  3. Utilizatorii Apple , majoritatea, sunt fideli acestui brand…asa ca vor continua sa il achizitioneze in ciuda pretului. Probabil pe asta si mizeaza cei de la Apple, pe fidelitatea utilizatorilor, asa ca isi permit sa mai forteze nota uneori!

  4. Un preț destul de exagerat, având in vedere ca telefoanele Apple scad foarte greu prețurile !

  5. Sunt foarte fideli fanii Apple. 79% nu vor migra ba mai mult dacă adevărul e undeva la mijloc între cele 2 sondaje ar trebui ca aproximativ 30% dintre fanii Apple să achiziționeze noul model Iphone 8!

  6. Este un pret mare tinand cont ca esre un telefon care intr-un an, doi, nu va mai fi de actualitatea, aparand noi versiuni imbunatatite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.