Camere FotoSmartphonesStiri

Fotografii realizate cu Samsung Galaxy S6 Edge

Fotografii realizate cu Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Electronics a lansat acum aproximativ 45 de zile telefoanele Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge, doua modele cu care producatorul sud coreean se va bate pentru titlul de cel mai bun smartphone in 2015.

De cateva zile, am primit un Samsung Galaxy S6 Edge, cu amabilitatea partenerului nostru QuickMobile, pe care il supunem la tot felul teste, pentru ca tu cititorule, sa nu fi nevoit sa o faci si, de asemenea, sa iti conturezi o idee despre acest model, in cazul in care vei dori sa il achizitionezi.

Samsung Galaxy S6 Edge este dotat cu o camera foto de 16MP cu stabilizator optic de imagine, ce poate fotografia la o rezolutie maxima de 5312 x 2988 pixeli si inregistra video la 2160p la 30 de frame-uri pe secunda. Din testele efectuate pana in prezent, putem spune ca S6 Edge are una din cele mai bune camere foto, dar nu trebuie sa ne credeti pe cuvant. Descarcati aceste fotografii si faceti zoom pe fiecare in parte, pentru a putea vedea cat de mult detaliu capteaza ea.

De asemenea, mai jos gasiti si un videoclip scurt realizat la rezolutie 4K (Ultra HD). Review-ul complet, cu toate datele tehnice, va fi publicat in curand pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!