AndroidSOFTWAREStiri

Telefoanele Sony Xperia primesc actualizare Android 5.0 din 13 aprilie. Al tau e pe lista?

Telefoanele Sony Xperia primesc actualizare Android 5.0

Sony Mobile a anuntat luni, 13 aprilie, 2015, ca a inceput distribuirea de software, care le aduce telefoanelor Sony Xperia Z3 Dual, Xperia Z1, Xperia Z1 Compact si Xperia Z Ultra cea mai noua versiune de Android.

Telefoanele Sony Xperia primesc actualizare Android 5.0, dupa ce la mijlocul lunii trecute, Sony anunta ca Xperia Z3 si Xperia Z3 compact sunt eligibile pentru upgrade-ul de firmware.

Tot Sony Mobile mai anunta ca, de saptamana viitoare, si modelele Xperia T2 Ultra si Xperia C3 (inclusiv variantele dual SIM) vor fi eligibile pentru acest software upgrade, urmate apoi (saptamaniile urmatoare) de modelele Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR si Xperia Tablet Z.

Producatorul nipon a promis ca va reveni cu informatii precise atunci cand ele vor fi disponibile.

Daca reusiti sa instalati noul software pe unul din smartphone-urile deja eligibile de upgrade la Lollipop, va rugam sa reveniti cu feedback aici pe articol.

7 Comments

  1. Si eu am aceeasi problema z3 compact al meu si astazi intamplator am intrat pe telefon la actualizare software si am intrat pe linkul de acolo sonymobile.com si din cate am vazut a aparut 5.1 pe 26 iulie, iar mie in telefon imi spune ca telefonul are cel mai recent software in conditiile in care sunt tot pe 5.0. Oare o sa mai dureze mult timp pana va aparea actualizarea? Sunt in reteaua vodafone, si din cate am citit actualizarile de software se fac si in functie de tare unde esti, de operator..cat ar mai trebui sa astept? Chiar ma dispera viata scurta a bateriei :(

  2. Iar eu intreb..astazi intamplator am intrat pe telefon la actualizare software si am intrat pe linkul de acolo sonymobile.com si din cate am vazut a aparut 5.1 pe 26 iulie, iar mie in telefon imi spune ca telefonul are cel mai recent software in conditiile in care sunt tot pe 5.0. Oare o sa mai dureze mult timp pana va aparea actualizarea? Sunt in reteaua vodafone, si din cate am citit actualizarile de software se fac si in functie de tare unde esti, de operator..cat ar mai trebui sa astept? Chiar ma dispera viata scurta a bateriei :(

  3. Buna Cristine, banuim ca ai deja Android 5.0 Lollipop pe telefon, din pacate nu exista o informatie oficial pentru 5.1 de la Sony Mobile. Presupunem ca nu mai devreme de jumatatea lunii iulie, poate chiar mai tarziu, dat fiind faptul ca abia a fost actualizat modelul tau la nivel global la Lollipop.

  4. Cand va primi sony z3 compact lolipop 5.1? Intreb in speranta ca va imbunatati viata bateriei.cu kit kat 4.4.4 ma tinea 2zile.acum la o utilizare mai putin intensa ma tine doar o zi bateri si am inteles ca se va rezolva cu lolipop 5.1 aceasta problema

  5. OHMG.. cred ca am sa-mi schimb Z-ul pana ajunge update ul si la el :( :D

  6. Buna, Amalia, din pacate, nu detinem aceasta informatie. Sony nu a anuntat nimic in acest sens..ultima stire despre M2 face referire doar la Android 4.4 Kitkat. Vom revenii cu detalii atunci cand Sony va anunta ceva oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!