AccesoriiStiriWearable

G Watch R cu Android Wear, disponibil global din luna noiembrie

G Watch R

Anuntat in luna septembrie la IFA 2014, la Berlin, G Watch R este primul gadget purtabil, care dispune de un ecran complet rotund (tehnologie POLED) si beneficiaza de sistemul Android Wear.

G Watch R, va fi disponibil in magazinele din Europa, in tari precum Italia, Franta, Spania si Marea Britanie, incepand cu luna noiembrie, si va putea fi achizitionat si online prin Google Play store, dar, doar in tarile care au acces la sectiunea hardware a magazinului.

„În timp ce primul G Watch a fost proiectat pentru a fi un simplu dispozitiv purtabil Android, LG G Watch R a fost dezvoltat cu gândul la aspectele estetice”, a declarat Dr. Jong-seok Park, Președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. „G Watch R reprezintă angajamentul LG de a îmbina forma și funcționalitatea într-o perfectă armonie și de a crea un dispozitiv care nu numai că arată foarte bine, dar, cel mai important, încorporează tehnologie care îţi va face viața mai ușoară.”

LG G Watch R este dotat cu un ecran Plastic OLED de 1.3 inci, beneficiaza de o carcasa din otel inoxidabil combinat cu aluminiu, pentru mai multa protectie, dispune de un procesor Snapdragon 400 de 1.2GHz, 512MB de RAM, 4GB memorie interna stocare, sistemul Android Wear si o baterie de 410 mAh. G Watch R este rezistent la praf si apa si i se poate atasa orice curea ce masoara 22mm latime.

Pretul acestui smartwatch va fi de aproximativ 299 de Euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!