SmartphonesStiri

ZTE V5 Max si V5S, lansate in China

zte v5 max si v5s

ZTE V5 Max si V5S, doua smartphone-uri accesibile, lansate in China

Compania chineza, ZTE a lansat doua noi smartphone-uri accesibile, exclusiv in China. ZTE V5 Max si V5S sunt doua smartphone-uri cu specificatii diferite, dar accesibile cand vine vorba de pret. Unul dintre ele se claseaza in categoria medie, iar cealalta intr-o categorie mai inferioara.

ZTE V5 Max (poza de mai sus) beneficiaza de un ecran IPS de 5.5 inch cu rezolutie HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 410, GPU Adreno 306, 2GB memorie RAM, 16GB memorie interna (slot microSD disponibil – suporta 32GB). Mai departe, smartphone-ul beneficiaza de o camera frontala de 5 megapixeli, alaturi de o camera principala de 13 megapixeli. Dispune de o baterie de 3100 mAh, iar ca sistem de operare, ZTE V5 Max ruleaza Android 4.4.4 KitKat cu interfata grafica (UI) Nubia 2.5. Pretul acestui model este de $164.

zte v5 max si v5sCelalalt model, ZTE V5S are un ecran de 5 inch cu rezolutie HD, 1GB memorie RAM si 8GB memorie interna de stocare, alaturi de o baterie de 2400mAh. Celelalte specificatii sunt la fel ca la modelul mentionat mai sus, ZTE V5 Max. Pretul acestui model este de $147.

ZTE V5 Max si V5S vor fi disponibile pe piata din China, incepand cu data de 24 Noiembrie. Nu se stie daca aceste modele vor beneficia de o disponibilitate si pe celelalte piete din lume.

 

 

Un comentariu

  1. Vor veni și la români. ZTE a avut o creștere destul de mare în ultima perioadă, scoțând terminale drăguțe, dar și accesibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!