AndroidStiriTech

GALAXY Nexus primul telefon ce va primi Android 4.1 Jelly Bean

Se aud vorbe de ceva timp despre urmatoarea versiune de Android ce se va numi Jelly Bean, insa pana astazi toate au fost doar la nivel de zvonuri nimic oficial. Ei bine conform unei scapari a celor de la Google, la plata online prin Google Wallet a unui client ce a dorit sa isi cumpere un GALAXY Nexus in Statele Unite, atunci cand sa dea checkout in Play Store a descoperit ca telefonul urmeaza sa primeasca un firmware upgrade la Android 4.1 Jelly Bean.

Conform acestei descoperiri toti posesorii de telefoane GALAXY Nexus vor urma sa primeasca noua versiune de Android 4.1 Jelly Bean, cel mai probabil dupa Google I/O 2012 unde, Google va Anunta prima tableta sub brandul Nexus si mai mult ca sigur va rula Android 4.1 Jelly Bean.

La doar cateva ore dupa ce stirea a aparut in presa Google sa grabit sa stearga respectiva fraza din Play store, din pacate pentru marele gigant de cautare stirea a fost prea importanta atat pentru presa cat si pentru utilizatorii de Android incat a explodat raspandinduse cu mare repeziciune peste tot pe glob.

Asa ca prieteni desi e o stire mai mult semi-oficiala decat oficiala (deoarece Google inca nu a postat un anunta referitor la urmatoarea versiune de Android), acum stim cu siguranta ca urmatoare distributie se va numi Jelly Bean iar numarul versiunii este 4.1 si nu 5.0 asa cum se astepta marea majoritate, urmand ca Key Lime Pie sa fie numele de cod pentru Android 5.0.

Ca un mic amanunt, Google isi denumeste toate versiunile de Android dupa nume de deserturi (prajituri) si in ordine alfabetica: Cupcake, Donut, Eclair, Froyo, Gingerbread, Ice Cream Sandwich, Jelly Bean si Key Lime Pie.

sursa PocketDroid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!