Sony a dat drumul la software update-ul Android 4.0 pentru Xperia S

0

Sony a debutat noua serie de telefoane inteligente cu Android – Xperia NXT, in cadrul conferintei internationale – Mobile World Congress din Barcelona, Spania la sfarsitul lunii februarie. Printre aceste noi telefoane se afla si Xperia S un telefon considerat high-end dar care a scos la vanzare cu Android 2.3 Gingerbread.

De astazi se pare ca Sony Mobile Communication (noua denumire a companiei dupa preluarea a 50% ce a apartinut companiei suedeze Ericsson), a dat unda verde firmware upgradului la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Clientii ce au in posesie un Xperia S vor fi notificati direct pe telefon (3G dar si WiFi) pentru software update, dar mai exista si posibilitatea de a face acest lucru si cu ajutorul calculatorului fie prin Xperia Update, PC Companion sau Bridge pentru Mac.

Daca a primit cineva noua versiune de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) pe smartphone, va rugam sa ne confirmati si noua printr-un comentariu, deoarece deocamdata nu am primit vesti oficiale de la Sony Romania cum ca ar fi disponibil pentru posesorii de Xperia S in Romania.

httpvh://youtu.be/i189IkIvJc0

sursa Sony

Articolul precedentGALAXY Nexus primul telefon ce va primi Android 4.1 Jelly Bean
Articolul următorAplicatia Flipboard pentru Android de astazi pe Google Play Store

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.