AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Sony a dat drumul la software update-ul Android 4.0 pentru Xperia S

Sony a debutat noua serie de telefoane inteligente cu Android – Xperia NXT, in cadrul conferintei internationale – Mobile World Congress din Barcelona, Spania la sfarsitul lunii februarie. Printre aceste noi telefoane se afla si Xperia S un telefon considerat high-end dar care a scos la vanzare cu Android 2.3 Gingerbread.

De astazi se pare ca Sony Mobile Communication (noua denumire a companiei dupa preluarea a 50% ce a apartinut companiei suedeze Ericsson), a dat unda verde firmware upgradului la Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

Clientii ce au in posesie un Xperia S vor fi notificati direct pe telefon (3G dar si WiFi) pentru software update, dar mai exista si posibilitatea de a face acest lucru si cu ajutorul calculatorului fie prin Xperia Update, PC Companion sau Bridge pentru Mac.

Daca a primit cineva noua versiune de Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) pe smartphone, va rugam sa ne confirmati si noua printr-un comentariu, deoarece deocamdata nu am primit vesti oficiale de la Sony Romania cum ca ar fi disponibil pentru posesorii de Xperia S in Romania.

httpvh://youtu.be/i189IkIvJc0

sursa Sony

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!