AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Galaxy Note 3 primeste Android 4.4.4 in SUA, posibil in curand si in Romania

Galaxy Note 3 primeste Android 4.4.4 in SUA

Galaxy Note 3 primeste Android 4.4.4 in SUA, romanii (europenii) s-ar putea bucura de acelasi tratament in curand.

In toamna anului trecut Samsung Electronics anunta lansarea celei de-a treia generatie de phablet – Galaxy Note 3, iar la aproape un an de zile distanta, dupa lansarea lui Galaxy Note 4, producatorul sud coreean reuseste sa ofere Android 4.4.4 (cea mai noua versiune de Android) clientilor sai. Ma rog, unei parti, adica posesorilor de GNote 3 din Statele Unite.

Conform site-ului Samsung Electronics din SUA, actualizarea de software la Android 4.4.4 este disponibila din data de 5 septembrie si aduce ca noutati, pe langa noua versiune de KitKat, imbunatatiri HD Voice, suport celor care vor sa apeleze la prin WiFi serviciul tehnic Samsung, o serie de patchuri de securitate Google, Knox 2.0 si Kids Mode. Noul firmware poarta numarul de build N900PVPUCNH7 (in Europa build-ul va fi altul, cel mai probabil).

Cu toate ca Galaxy Note 3 primeste Android 4.4.4 deocamdata doar in SUA, totusi este un semn oficial din partea producatorului ca acest firmware va fi disponibil foarte curand si in Europa, inclusiv romanilor.

In cazul in care detineti un Note 3 liber de retea si primit acest software, va rugam sa postati un comentariu pe acest articol cu feedbackul dumneavoastra. Cei ce au achizitionat acest phablet de la unul din operatori probabil ca vor trebui sa astepte ceva mai mult, datorita faptului ca trebuie aprobat de operatorii locali inainte de a fi distribuit catre consumatori.

sursa

3 Comments

  1. Am achiziționat un Samsung galaxy nota 3 si nu am primit nici un uptade..

  2. Eu am un galaxy note 3, sunt in Italia telefonul cumparat de aici si nu am primit upgrade ul,telefonul ruleaza tot cu android 4.4.2 kitkat.

  3. Eu am primit actualizarea. Insa telefonul nu te notifica de existenta unui eventual upgrade, trebuie facuta manual de utilizator.
    Setari-> general -> despres dispozitiv -> actualizare software -> actualizare. Fisierul are 191mb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!