SmartphonesStiri

Galaxy S Edge va avea un design revolutionar, conform biroului de brevetare a inventiilor din SUA

Galaxy S EdgeEcran Galaxy S Edge.

Astazi, avem parte de o stire foarte interesanta. Pagina de net a biroului de brevetare a inventiilor din Statele Unite, a scapat pe internet un patent inaintat de Samsung Electronics catre comisia de brevetare, care arata un ecran cu ambele margini rotunjite, ce se prelungesc pana pe spatele viitorului gadget, presupus Galaxy S Edge si, pe care, pot fi afisate iconite  si informatii similar cu ceea ce am vazut pe Galaxy Note Edge anul trecut.

Ce este si mai interesant la acest patent de inventie inaintat de Samsung catre comisia din SUA, e ca ne dezvaluie intr-una din figurile desenate (vezi mai jos), o functie de tip pop-up, care ar putea reprezenta un mecanism de accesare a camerelor foto (fata / spate), sau a bateriei din interiorul telefonului Galaxy S Edge, probabil detasabila.

pop-up-feature-edges

Orice ar fi, vom afla mai multe detalii pe parcursul acestei luni sau, daca nu, in cadrul evenimentului Samsung programat pentru data de 1 martie in Barcelona la Mobile World Congress 2015. Se zvoneste, ca Galaxy S Edge va fi lansat impreuna cu modelul de top de anul acesta – Galaxy S6.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!