SmartphonesStiri

LG G4 Stylus continua traditia lui G3 Stylus in 2015

G3 Stylus

LG G4 Stylus trece pe la comisia de brevetare a inventiilor din Statele Unite.

Mai mult ca sigur telefonul emblema al companiei LG Electronics pe 2015, LG G4, va fi lansat primavara aceasta. Ca va fi in cadrul Mobile World Congress in Spania sau mai tarziu, ramane de vazut, dar un lucru este sigur, telefonul va beneficia de cele mai noi componente hardware disponibile pe piata.

Conform unei listari pe site-ul comisiei insarcinate cu brevetarea inventiilor in Statele Unite, USPTO, LG a inregistrat marca LG G4 Stylus si toate denumirile de la G4, G5, etc, pana la G9. LG G4 Stylus va continua traditia inceputa anul trecut prin lansarea modelului LG G3 Stylus, o gama care sa concureze, oarecum, cu faimoasa serie Galaxy Note a celor de la Samsung. LG G4 Stylus ar putea fi anuntat in toamna lui 2015, probabil la IFA 2015.

LG G4 Stylus

 

Pe langa acest model, au aparut informatii care sugereaza ca LG va lansa in America, pe langa modelul LG G4, care ar purta numarul de model LG-H810, o versiune G4S, care ar avea atribuit numarul de model LG-H610 si care va beneficia de un ecran cu rezolutie HD (1280 x 720 pixeli).

Deocamdata acestea sunt toate informatiile referitoare la viitoarele telefoane din gama G, a producatorului sud-coreean. Vom reveni cu detalii atunci cand va fi cazul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!