SmartphonesStiri

E Galaxy S5 considerat un esec in interiorul Samsung?

Galaxy S5 considerat un esec

Galaxy S5 considerat un esec.

In ultima saptamana se speculeaza intens pe faptul ca Samsung Electronics ar vedea in noul Galaxy S5 un esec si ca acesta ar fi motivul pentru care au avut loc schimbari de functii in interiorul companiei. Sa fie oare asa? E Galaxy S5 considerat un esec?

Samsung Electronics detine gama premium Galaxy S, din care face parte si modelul lansat in primul trimestru al acestui an, Galaxy S5.  Cu toate ca este o gama considerata premium de producator, dar si de piata, numerosi analisti si specialisti ai pietei au criticat in ultimii ani faptul ca coreeni nu utilizeaza materiale de  o mai mare calitate la constructia telefoanelor din aceasta gama, desi pretul lor este la fel de mare ca cel al unui iPhone 5S sau al unui HTC One M8 care au o carcasa de un alt standard, de exemplu. Bineintele, ca nu toata lumea apreciaza un dispozitiv cu carcasa metalica, dar fiindca acesta este trend-ul ultimilor ani, Samsung s-a lovit mai mereu de critici.

De curand Samsung Electronics a anuntat promovarea lui Chang Dong-hoon, omul din spatele design-ului liniei Galaxy S, intr-o noua functie pe un alt domeniu, locul sau in divizia de design mobile, fiind preluat de Lee Min-hyouk. Aceasta mutare a creat un val de intrebari in presa de specialitate, care sugereaza ca schimbarea a fost facuta deoarece Samsung ar fi luat la cunostiinta faptul ca design-ul noului Galaxy S5 ar fi un esec. Astfel, producatorul sud coreean s-ar pregati de lansarea unui nou model Galaxy S5 Prime, care sa beneficieze de o constructie premium, carcasa din aluminiu.

La aceasta ora sunt doar pure speculatii de presa, insa cu totii putem observa cu ochiul liber faptul ca design-ul telefoanelor din gama Galaxy S in ultimii ani, este aproape acelasi, ceea ce creaza o stare de „plictiseala” in randul utilizatorilor, dar mai ales in randul specialistilor, analistilor din piata.

Vanzarile modelului Galaxy S5 de la punerea lui in comercializare si pana in prezent, par sa contrazica toate aceste speculatii si miscari de trupe in interiorul companiei Samsung.

In orice caz, Samsung detine in acest moment mijloacele prin care poate sa produca un telefon din materiale de calitate superioara, dar si puterea financiara pentru a investi si promova o astfel de gama de smartphone.

Credeti ca e necesar ca Samsung sa introduca pe piata un nou model de smartphone construit din materiale superioare, la fel ca cele utilizate de Apple sau HTC?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!