AndroidSOFTWAREStiri

Galaxy S5 SM-G900F primeste actualizare Android 5.0 la Telekom Romania

Galaxy S5 SM-G900F primeste actualizare Android 5.0 la Telekom Romania

Galaxy S5 SM-G900F primeste actualizare Android 5.0 la Telekom Romania

Ieri, utilizatorii de Galaxy S5 in reteaua Vodafone Romania au avut motiv de bucurie, deoarece mult asteptata actualizare Android 5.0 a inceput sa fie distribuita, atat prin OTA si Kies, dar si prin metoda de instalare manuala, cea prin Odin.

Astazi, tot de la SamMobile aflam ca Galaxy S5 SM-G900F primeste actualizare Android 5.0 la Telekom Romania. La fel ca la Vodafone, actualizarea este pentru versiunea baseband G900FXXU1BNL9, insa destinata strict retelei Telekom. 

Asadar, si utilizatorii Telekom Romania se vor bucura de noile schimbari pe care le aduce Android 5.0 Lollipop pe Galaxy S5, dar si de noile schimbari pe care le aduce interfata TouchWiz de la Samsung. Noua actualizare are imbunatatiri majore la performanta, dar si o interfata diferita fata de KitKat, numita Material Design, cu animatii noi si experiente noi.

Pentru a verifica daca ati primit actualizarea prin OTA, conectati-va la internet, mergeti la Settings -> About Device -> Software updates. Mai mult, puteti instala actualizarea prin Kies sau prin metoda ceva mai complexa, adica instalarea prin Odin.

Asteptam comentariile voastre in caz ca ati primit si instalat actualizarea Android 5.0 pe smartphone-ul vostru Galaxy S5.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!