AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

HTC One M8 primeste actualizare Android 5.0

HTC One M8 primeste actualizare Android 5.0

Pare a fi saptamana actualizarilor de software la versiunea Android 5.0 pentru dispozitivele de top lansate in 2014, deoarece la inceputul acestei saptamani, va anuntam ca Samsung in parteneriat cu Vodafone Romania, au pornit distribuirea unei actualizari care aduce versiunea Lollipop pe telefoane Galaxy S5 conectate la reteaua operatorului telecom, iar astazi, posesorii de S5 SM-G900F conectati in reteaua Telekom Romania, primesc si ei acelasi software update.

Pe langa aceste doua anunturi si HTC, prin vocea vice presedintelui companiei taiwaneze pe continentul nord american, a anuntat ca de la mijlocul acestei saptamani, utilizatorii de HTC One M8 (model liber de retea) si cei care detin o versiune M8 Developer Edition, sunt eligibili pentru upgrade la Android 5.0.

Fisierul descarcat prin conexiune OTA (internet) din serverele HTC, ar trebui sa aibe o dimensiune de aproximativ 580MB, iar versiunea de firmware este build version 4.16.1540.8  (cel putin in SUA, in Romania s-ar putea sa difere versiunea). Pe langa efectele vizuale si functiile noi oferite de Material Design, acest soft ar trebui sa ofere o stabilitate mai mare, o autonomie mai buna a baterie si o performanta sporita telefonului. One M8 ramane la HTC Sense 6.0, se pare ca, producatorul a decis ca HTC Sense 7.0 UI, sa fie lansata impreuna cu HTC One M9 (flagshipul pe 2015). Sa mai mentionam, ca actualizarea este distribuita treptat (etape), pe o perioada de 4-6 saptamani, astfel ca unii vor trebui sa mai astepte pana cand firmware-ul va ajunge si la ei.

In cazul in care detineti unul din cele doua modele One M8 si reusiti sa va actualizati telefonul la Lollipop, va rugam sa reveniti pe acest articol cu feedback despre experienta voastra cu acest nou software.

https://www.youtube.com/watch?v=RfdOleTXqEU

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!