AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Galaxy S5 SM-G900F primeste actualizare Android 5.0 la Vodafone Romania

Galaxy S5 SM-G900F primeste actualizare Android 5.0

Galaxy S5 SM-G900F primeste actualizare Android 5.0 la Vodafone Romania

Astazi, Romania intra pe lista tarilor care primesc actualizare Android 5.0 Lollipop pentru smartphone-ul Galaxy S5. Da! Ati vazut bine! Samsung Galaxy S5 SM-G900F primeste actualizare Android 5.0 la Vodafone Romania, desi compania telecom nu a facut niciun anunt oficial in acest sens.

SamMobile a publicat astazi o lista lunga cu actualizari software pentru diferite modele Samsung, de la Galaxy S5, Galaxy S4 Active si altele, insa in Romania, atentia ne este atrasa de Galaxy S5 SM-G900F care primeste actualizare Android 5.0 la Vodafone Romania, mai exact modelul cu baseband version G900FXXU1BNL9.

Astfel, utilizatorii Galaxy S5 din reteaua Vodafone Romania care au acest baseband mentionat mai sus, se vor bucura de noua versiune Android Lollipop care le va aduce o experienta cu totul si cu totul deosebita in comparatie cu KitKat, de la performanta imbunatatita, printre care marirea autonomiei cu pana la 90 de minute, pana la o interfata diferita, deoarece Android 5.0 Lollipop dispune de Material Design, ce ofera animatii noi, design nou, deci o experienta noua.

Pentru a vedea daca ati primit actualizarea, verificati pe telefon, in Settings – > About Device -> Software update.

Daca nu aveti rabdare, puteti descarca noul firmware prin intermediul SamMobile, dar procedura este mai complicata, iar orice eroare de instalare poate duce la blocarea telefonului.

  • Descarca firmware Android 5.0 Galaxy S5 SM-G900F baseband:  G900FXXU1BNL9

Asteptam comentariile voastre in caz ca ati primit si instalat actualizarea Android 5.0 pentru smartphone-ul vostru Galaxy S5.

sursa

33 Comments

  1. Salut. Am un samsung galaxy s5 si daca dau resetare mi se sterg toate aplicatiile de pe el? chiar daca le-am mutat pe card? am un joc pe care l=am mutat pe card oare se sterge si acela? Astept raspuns te rog frumos mersi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!