SmartphonesStiri

Galaxy S7 Edge Injustice, se lanseaza luna viitoare in editie limitata, cu tematica Batman

Galaxy S7 Edge Injustice

Daca anul trecut Samsung Electronics alegea universul Marvel pentru o editie limitata a lui Galaxy S6 (Iron Man), anul acesta producatorul sud coreean a ales sa treaca in cealalata tabara, alegand universul DC Comics. Mai exact, Samsung va lansa pe 13 iunie un model Galaxy S7 Edge Injustice, o editie limitata special creata pentru fanii super-eroului Batman.

Editia limitata Samsung Galaxy S7 Edge Injustice va fi disponibila pe negru cu accente de auriu in jurul camerei foto, a blitului, in jurul butonului Home (Acasa) si a ear-piece-ului. De asemenea, logoul auriu al lui Batman apare pe spatele telefonului, chiar sub stratul de sticla Gorilla Glass 4.

injustice-edition_visual_l

Cutia in care va fi livrat telefonul incepand de luna viitoare este si ea customizata cu logo-ul Batman si include o varianta pe negru a castii Gear VR Oculus, precum si celalalte accesorii standard, plus o husa din plastic durabil ce reprezinta armura lui Batman, si care sa protejeze telefonul de diferite jocuri si zgarieturi.

Galaxy S7 Edge Injustice va sosi cu o interfata Batman, tema special creata de Samsung pentru o experienta unica. De asemenea, viitorii posesori ai unui astfel de model, vor beneficia de un Batman Prime Pack care ofera un voucher in valoare de 100$, reprezentand credit in jocul Inustice: Gods Among Us, care va fi gata preinstalat pe telefon.

Pretul nu a fost anuntat, insa, ne asteptam la un pret undeva in jurul a 1.000 de euro.

https://www.youtube.com/watch?v=eW_0aYguJ_E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!