Galaxy Tab S 8.4 LTE primeste Android 5.0

0

Galaxy tab s 8.4 LTE primeste Android 5.0

Galaxy Tab S 8.4 LTE primeste Android 5.0

Galaxy Tab S 8.4 LTE primeste Android 5.0 Lollipop, o actualizare mult asteptata care si-a facut aparitia pe plan global astazi, la 2 saptamani dupa ce a inceput si distribuirea acestei actualizari si pe versiunea Wi-Fi.

Desi actualizarea este distribuita global, va mai dura o perioada de timp pana ce utilizatorii din Romania vor beneficia de noul sistem de operare. Momentan, utilizatorii din Hong Kong beneficiaza in acest moment de Android 5.0.2 Lollipop. Este vorba de modelul SM-T705 (build number Lollipop: T705ZHU1BOD3), iar actualizarea este disponibila prin OTA sau software-ul oficial Samsung Kies.

Android Lollipop ofera o performanta mult mai buna decat predecesorul Android KitKat, dar si o interfata mult mai simplificata, mai minimalista, numita Material Design, dar si animatii noi, insa Samsung acopera cateva din aceste elemente de aspect prin intermediul TouchWiz UI. Noul sistem de operare castiga teren, conform unui grafic publicat de Google in urma cu cateva zile, unde arata ca Android 5.0 Lollipop este instalat pe 9% din dispozitive, in timp ce Android 5.1 este instalat pe 0.7% din terminale, insa aceste statistici se vor schimba usor, acum ca Galaxy Tab S 8.4 LTE primeste Android 5.0 impreuna cu multe alte terminale.

 

Articolul precedentGalaxy S6 Iron Man Edition se lanseaza in curand, in parteneriat cu Marvel
Articolul următorEvolio lanseaza M4 Magic, primul smartphone accesibil sub brand romanesc, cu Android 5.0

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.