SmartphonesStiriTablete

Gama Google Nexus primeste actualizare Android 6.0

Gama Google Nexus primeste actualizare Android 6.0

Aproape toata gama Google Nexus primeste actualizare Android 6.0 de la inceputul saptamanii viitoare, a confirmat Google Inc in cadrul evenimentului ce a avut loc pe 29 septembrie.

In urma evenimentul de ieri, organizat de catre Google, am primit noi modele Nexus (6P si 5X), Chromecast, o viitoare tableta Pixel C, alaturi de noi functii software si o noua generatie a sistemul de operare Android. Toate acestea fiind spuse, compania americana si-a indreptat atentia catre o anumita informatie conform careia, modelele Nexus existente pe piata vor primi Android 6.0 incepand de saptamana viitoare.

Modele vizate sunt Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7, Nexus 9 si Nexus Player, iar noua politica de actualizare a Google, nu mai depinde de comercializarea noilor modele Nexus, ceea ce este un lucru foarte bun.

Mai multe informatii despre modificarile aduse noii generatii a sistemului de operare Android, in urmatoarele zile.

Separat de aceasta veste, taiwanezii de la HTC, au anuntat si ei lista de telefoane de tip smart care vor primi o astfel de actualizare de software la versiunea Marshmallow.

2 Comments

  1. Esti cel mai bun exemplu ca siteurile de clickbait te-au zapacit de cap si recunosc ca si EU devin usor paranoic uneori, dar aici nu e cazul…daca urmaresti des titlurile noastre iti vei da seama ca nu practicam clickbait. De asemenea, nici publicul nu mai CE a fost, te sprijina foarte greu, desi ii oferi gratuit informatia…e greu sa mai obtii un share, like macar..de donatii nici nu se pune problema, nimeni nu e interesat sa sprijine un project sanatos, independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!