StiriTelecom

Digi Mobil 4G fara costuri suplimentare la abonamentele Optim si Complet

magazin Digi

Compania RCS&RDS a anuntat saptamana aceasta ca incepand de la 1 octombrie, 2015, clientii sai beneficiaza de internet de mare viteza prin Digi Mobil 4G. Internetul de mare viteza este deocamdata disponibil in 12 mari orase din tara: Arad, Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Timisoara, iar pe site-ul companiei veti gasi stagiu in care se afla acoperirea Digi Mobil 4G LTE la nivel national.

Abonamentele Optim Nelimitat primesc un plus de pana la 15GB de trafic de date, fara costuri suplimentare. Astfel, pana la 5 GB pe luna vor putea fi consumati in reteaua Digi Mobil 3G, restul traficului utilizat putand fi consumat integral in reteaua Digi Mobil 4G (pana la totalul de 15 GB pe luna). Chiar si clientii Digi Mobil care au contractat un abonament Complet 2, 3, 5 sau Optim 2, 3, 5 beneficiaza de viteza 4G, daca poseda un smartphone/tableta compatibila. Ca si in cazul abonamentelor Optim Nelimitat, traficul inclus in abonamentul contractat poate fi consumat atat in reteaua 3G, cat si Digi Mobil 4G, fara niciunfel de cost suplimentare.

Utilizatorii pot achizitiona, incepand de astazi, echipamente compatibile Digi Mobil 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600) din gama de telefoane a producatorilor Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4, Allview X2 Soul Pro), Philips (Philips S396, Philips V526) si HTC (HTC One M9). Echipamentele pot fi achizitionate cu plata integrala sau in rate, fara dobanda.

„Astazi am mai facut un pas important in evolutia retelei Digi Mobil, oferindu-le clientilor nostri servicii 4G. Vom continua sa investim semnificativ  in dezvoltarea retelei, atat in cresteri de viteza, cat si in acoperire, astfel incat sa raspundem nevoii de trafic de date mobile care este din ce in ce mai mare pentru utilizatorii nostri. Clientii Digi Mobil vor putea naviga mai rapid pe internet, vor putea descarca aplicatii, muzica, iar streaming-ul video si incarcarea fisierelor de dimensiuni mari se vor realiza intr-un mod mult mai rapid.” a declarat Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

Pentru a beneficia de vitezele 4G, utilizatorii trebuie sa isi activeze serviciul direct de pe telefonul mobil, tastand *111# (gratuit), din ContulmeuDigi sau telefonic la *777.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!