SmartphonesStiri

iPhone 6S este mai rezistent decat Galaxy Note 5

iphone_20150419_16_36_24_Pro

La fel cum se intampla de fiecare data, orice generatie de smartphone este supusa unor teste de rezistenta de catre diferite persoane. Ultimele teste au dezvaluit ca iPhone 6S este mai rezistent decat Galaxy Note 5.

Cu totii cred ca am auzit de marea problema bentgate aparuta la iPhone 6 si 6 Plus si poate unii dintre noi chiar am  fost nefericitii care au patit asa ceva. Zvonurile din ultima vreme spuneau ca Apple va folosi un material mult mai rezistent in urmatoarea generatie de telefoane, si se pare ca acest lucru este adevarat. Ultimele teste au aratat iPhone 6S este mai rezistent decat Galaxy Note 5.

iphone

Compania Square Trade a pus noile iPhone 6S si 6S Plus la incercare trecandu-le printr-o serie de „teste de tortura” si au descoperit ca acestea sunt cele mai rezistente modele de pana acum. Printre testele la care au fost supuse se numara rezistenta la indoire, rezistenta la apa si rezistenta la cazaturi. Cel mai surprinzator lucru este ca iPhone 6S este mai rezistent decat Galaxy Note 5. Singurul test la care nu s-au descurcat foarte bine a fost rezistenta la temperaturi extreme.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!