PC Desktop

GeForce GTX 670 nu suporta 4-way SLI, poate doar cu un viitor update de driver

Desi oficialii NVIDIA sustineau ca GTX 670 nu are cum sa nu suporte 4-way SLI din moment ce se bazeaza pe acelasi GPU ca si GTX 680, in realitate lucrurile nu sunt atat de roz.

Astfel ca, dupa lansarea placii, unele site-uri care au avut la indemana patru astfel de palci pentru a se putea juca cu ele si a posta rezultatele unor configuratii 4-way SLI, mai mult de dragul stiintei, au constatat cu stupefiere ca nu pot reusi deloc.

In mod aparent, NVIDIA a scris in ultimul moment unor publicatii tehnologice, cum ar fi PC Perspective, inainte de lansarea GeForce GTX 670, spunandu-le ca GPU-ul nu suporta 4-way SLI.

PC Perspective a scris inapoi un email catre NVIDIA, intreband de ce aceasta miscare de a priva placa de 4-way SLI, invocand similaritatile intre GTX 680 si GTX 670.

NVIDIA a anuntat o schimbare de planuri, in sensul ca va oferi suport pentru 4-way SLI pentru GeForce GTX 670, intr-un viitor driver. NVIDIA a realizat ca acesta nu era tocmai cel mai bun lucru pe care puteau sa-l faca, sa priveze placa GTX 670 de suportul 4-way SLI.

Sa speram ca problema ramane una de interes, macar pana viitorul driver devine realitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!