StiriTech

Orange in colaborare cu Cisco ofera acces gratuit la internet pe stadionul National Arena

La mijlocul saptamnii trecute compania de telefonie mobila Orange Romania a anuntat ca incepand cu data de 9 mai in timpul evenimentelor de pe noul stadion National Arena, spectatorii vor avea acces la internet la viteze de pana la 144Mps prin reteaua WiFi nou instalata, retea ce are la bază soluţii tehnologice dezvoltate de Cisco Systems.

La momentul actual sunt 21 de APN-uri (puncte de acces) Cisco WiFi de ultima generatie montate in punctele de comercializare produse din zona mediană, în zona VIP, în sala de conferinţe de presă şi în media room. Astfel, cei prezenţi în zonele menţionate vor avea posibilitatea să posteze fotografii sau filme pe conturile de socializare sau să navigheze gratuit pe internet.

Accesul la reţeaua Orange Wi-Fi Zone se va realiza cu ajutorul unui user şi a unei parole, ce pot fi uşor obţinute la conectare. Fiecare utilizator beneficiaza de 2 ore/zi gratuit în sesiuni de conectare diferite.

Din dorinţa de a oferi cea mai bună experienţă de navigare pe internet, Orange continuă procesul de extindere a acoperirii Wi-Fi în zone de interes public, precum stadionul Arena Naţională. Începând cu data de 9 mai, cei care se vor afla pe stadion în zona mediană şi în zonele de comercializare produse vor putea testa accesul la reţeaua Orange WiFi. Cred că acest serviciu îi va bucura pe suporteri, în special în perioadele de aşteptare premergătoare evenimentului sau în pauze, deoarece vor putea împărtăşi în timp real cu prietenii impresii legate de eveniment sau pot răspunde mesajelor de business în timp ce aşteaptă reînceperea jocului,” a declarat Mădălina Suceveanu, CTO Orange România.

Stadioanele moderne sunt astăzi mai mult decât un simplu loc unde se desfăşoară evenimentele sportive. Ele oferă experienţe noi participanţilor şi oportunităţi de afaceri sporite pentru operatorii lor şi pentru furnizorii de servicii. Ne bucurăm că putem lucra cu Orange pentru a face posibilă o experienţă tehnologică unică pentru spectatori, prin soluţii de reţea flexibile şi personalizate.”, a spus Cristian Popescu, Director General Cisco România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!