Go Europe 10 aduce tarife mai mici si o noua oferta de roaming clientilor Orange

0

Go Europe 10

Tarife mai mici si o noua oferta in roaming aduse de Go Europe 10 clientilor Orange.

Clientii operatorului telecom Orange Romania care viziteaza tari din interiorul Uniunii Europene, Moldova sau Elvetia beneficiaza de tarife mai avantajoase in roaming.

Astfel, optiunea Go Europe lansata vara trecuta sub un concept unitar in mai multe tari europene ale grupului Orange, prentru a incuraja utilizarea datelor mobile in roaming, fara surprize pe factura de telefonie, se transforma in Go Europe 10 si ofera aceleasi tarife pentru voce si SMS ca in tara, dar si 10 MB trafic de internet, totul pentru 1 euro/zi. La depasirea traficului alocat de 10 MB, se reactiveaza automat un nou pachet de 10 MB, la acelasi pret.

“Nevoile clienţilor se diversifică în permanenţă. Dacă acum câţiva ani serviciul roaming era considerat de foarte mulţi utilizatori drept unul premium, acum este ceva firesc pentru tot mai mulţi să folosească în călătorii aceleaşi servicii ca în ţară: apeluri, mesaje scrise şi internet. Noile variante ale opţiunilor Go Europe şi Travel Data întâmpină cerinţele clienţilor şi sunt menite să-i ajute pe tot mai mulţi să comunice şi în vacanţă fără griji.” a declarat Victor Wincentovicz, Roaming Proposition Manager in cadrul Orange România.

go-europe-hp-oro

Pentru cei care doresc sa utilizeze mai mult internet in roaming pot alege una dintre cele doua optiuni noi Travel Data: Travel Data 100, care ofera 100 MB, la 5 euro, si Travel Data 500, care include 500 MB, pentru 20 euro.

Articolul precedentViva H7 Life si Viva H7 S, noile tablete Allview cu trafic de internet inclus
Articolul următorANCOM propune operatorilor un nou cod de conduita pentru utilizarea numerelor scurte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.