Viva H7 Life si Viva H7 S, noile tablete Allview cu trafic de internet inclus

0

Viva H7 Life si Viva H7 S

Viva H7 Life si Viva H7 S doua noi tablete de la Allview care vin cu trafic de net inclus.

Allview anunta lansarea noilor tablete PC – Viva H7 Life si Viva H7 S din seria Viva la cateva luni de la debutul tabletei Viva H10. Modelul Viva H7 Life este disponibil pe mai multe culori, fiind un device fashion, in timp ce Viva H7 S este construita pentru persoanele active. Noutatea absoluta a acestor tablete Viva, o reprezinta serviciul de trafic de date inclus de 5 GB lunar timp de un an, fara contract si fara costuri suplimentare.

Noile device-uri sunt adaptate cerințelor și nevoilor consumatorilor actuali şi oferă flexibilitatea şi mobilitatea de care aceştia au nevoie. În premieră, alături de o tabletă PC, Allview pune la dispoziția utilizatorilor și un serviciu inclus de internet mobil, timp de un an, fără a fi necesară plata lunară a unei facturi, neimplicând astfel alte costuri suplimentare.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Viva H7 life este o tabletă PC îndrazneață și plină de culoare. Designul ei vesel și colorat atrage toate privirile prin culorile roșu misterios, galben fresh, albastru energic, verde jovial, negru intens și alb pur, îmbinate cu ecran tactil alb sau negru.

Viva H7 S are un design elegant și trendy care o transformă într-un gadget „must have” pentru toți pasionații de tehnologie. Este practică, portabilă și în același timp performantă. Datorită interfeței prietenoase și a ușurinței în utilizare, Viva H7 S se transformă ușor într-un suport electronic flexibil pentru mediul business.

Allview Viva H7S si Viva H7 life internet inclus

Cele două device-uri combină cele mai utile caracteristici și răspund cerințelor utilizatorilor actuali de tablete PC. Ambele sunt echipate cu display IPS de 7 inch, au 3G integrat și funcție de apelare, procesor Quad Core, memorie RAM 1 GB, GPS și Bluetooth. Tabletele PC sunt personalizate cu teme interactive ce conferă unicitate în gamă, precum Living, Modern Style, Joy, Xtreme și Android.

Tabletele PC au preinstalat softul de navigație offline Sygic, care este apreciat de milioane de clienți. Sygic oferă o interfață modernă, intuitivă, ușor de utilizat și ghidare audio și video de înaltă acuratețe. Amatorii de fotografii „selfie” au la dispoziție o serie de efecte și peste 20 de funcții prin care se realizează infinite combinații, pentru fotografii spectaculoase. Ambele tablete PC dispun de 2 camere foto, camerele principale având 5 MP (Viva H7 S) și 3,2 MP (Viva H7 life). Acestea au LED flash și o serie de funcții utile pentru utilizatori precum HDR, mod panoramic, smart magic mode și smart selfie mode.

Tabletele PC Viva H7 life și Viva H7 S pot fi comandate împreuna cu serviciul de trafic de date doar în perioada 1 iulie – 15 iulie 2014 la preţul de 549 lei, respectiv 699 lei. Pentru mai multe detalii legate de cele 2 device-uri, consultaţi paginile de prezentare ale produselor de pe site-ul producătorului.

Articolul precedentPrestigio MultiPad Color, noua gama de tablete 3G disponibile in diferite culori
Articolul următorGo Europe 10 aduce tarife mai mici si o noua oferta de roaming clientilor Orange

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.