SmartphonesStiri

Google amana lansarea smartphone-ului modular – Project Ara

smartphone-ului modular - project ara

Google amana lansarea smartphone-ului modular – Project Ara – pana la inceputul anului 2016, desi era programata o lansare la sfarsitul anului curent in Puerto Rico.

Project Ara a aparut in cadrul departamentului Advanced Technology and Projects (ATAP) si se doreste a fi o platforma pentru un smartphone cu sistem de operare Android, platforma care permite schimbarea oricarei componente hardware a dispozitivului individual. Practic, libertate oferita utilizatorului sa isi upgrade-uiasca singur smartphone-ul ori de cate ori simte el nevoia, intr-un mod simplu si rapid.

Comercializarea smartphone-ului modular – Project Ara – va avea loc si in anumite zone din Statele Unite, nefiind clar pana la aceasta ora care anume vor fi acele zone.

https://www.youtube.com/watch?v=HyUQ4uD9Y3U

In perioada urmatoare vom avea mai multe informatii privind acest proiect, locatia lansarii si metoda de comercializare aleasa de catre compania americana.

V-ar tenta un astfel de produs? Considerati a fi mai usor de intretinut un smartphone modular, avand in vedere faptul ca puteti schimba foarte usor orice componenta defecta sau va puteti personaliza device-ul dupa bunul plac?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!