APLICATIIStiriWindows Phone

Google solicita ca aplicatia YouTube creata de Microsoft, sa fie scoasa de pe Windows Phone Store

aplicatia-youtube-microsoft

Google Inc printr-o scrisoare oficiala trimisa celor de la Microsoft, le cere sa retraga aplicatia YouTube din Windows Phone Store, pana pe data de 22 mai 2013.

Aceasta neintelegere a aparut din cauza faptului ca aplicatia YouTube dezvoltata de Microsoft pentru Windows Phone, blocheaza reclamele si permite descarcarea videoclipurilor, ceea ce cauzeaza neplaceri oficialilor Google si evident utilizatorilor care nu isi mai primesc banii din reclame. De cealalta parte Microsoft „se plange” ca dezvoltatorii sai nu au fost sustinuti de Google in creearea unei aplicatii oficiale sau cu care sa fie ei de acord.

Momentan aplicatia pentru Windows Phone, este doar un browser care afiseaza site-ul YouTube, neavand acces la functiile si datele despre continut.

In cadrul evenimentului Google I/O, CEO Larry Page a detaliat viziunile sale in privinta viitorului tehnologiei, precizand ca ” ne chinuim cu companii ca Microsoft”.

Pana cand se vor linisti apele, utilizatorii de device-uri cu sistem de operare Windows Phone, sunt nevoiti sa utilizeze aplicatii dezvoltate de terti sau pagina web de mobil a YouTube.

Recent si Facebook Inc a trimis o astfel de scrisoare, in care a cerut scoaterea de pe Windows Phone Store a tuturor aplicatiilor Facebook third-party, inclusiv cea produsa de Microsoft.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!