SmartphonesStiri

ZTE Grand X2 In anuntat la Monaco cu procesor Intel Atom Z2580

ZTE Grand X2 In

Chinezii de la ZTE au anuntat ieri in cadrul conferintei MedPi ce are loc in aceste zile (14 -17 mai) la Monaco, noul flagship smartphone ZTE Grand X2 In. Acest model ii urmeaza primei versiuni – ZTE Grand X In, model ce l-am avut si noi in teste multumita celor de la Cosmote. Dealtfel acest model este comercializat exclusiv de Comoste Romania.

Revenind la ZTE Grand X2 In, noul telefon de top produs de chinezi pentru 2013 dispune de un ecran generos de 4.5 inch HD (1280×720), un procesor dual-core Intel Atom Z2580 clockuit la 2GHz, 1GB RAM, 8GB memorie interna pe telefon, slot microSD pentru card, camera foto de 8MP cu Autofocsu si LED Flash, 1MP pe partea din fata si o baterie de 2000 mAh. ZTE Grand X2 In ruleaza versiunea de Android JellyBean a celor de la Google.

Din punct de vedere al pretului sau al disponibilitatii acestui smartphone, producatorul chinez ZTE nu a dezvaluit nici un detaliu. Posibil ca si acest model sa intre in oferta Cosmote in acest an, deocamdata nu avem detalii oficiale. Vom reveni atunci cand vom sti mai multe despre ZTE Grand X2 In si disponibilitatea lui in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!