StiriTech

Google confirma noua versiune Android 4.1 ca fiind Jelly Bean prin inaugurarea unei noi sculpturi

Google nu se dezminte nici de aceasta data. Ca de fiecare data cand se pregateste lansarea unei noi versiuni de Android, gigantul motor de cautare inaugureaza cate o noua sculptura ce reprezinta noua versiune a sistemului de operare.

Astazi in fata faimoasei cladiri numarul 44 (Building 44) din complexul din Palo Alto, unde compania isi are sediul central, si-a amplasat noua „mascota,” ce se doreste a celebra lansarea noi versiuni de Android 4.1 ce va purta numele – Jelly Bean, astfel confirma odata pentru totdeauna denumirea urmatoarei versiuni ce urmeaza sa fie anuntata oficial in cadrul Google I/O 2012, conferinta ce isi va deschide portile maine, 27 iunie in cladirea Moscone Center din San Francisco.

Probabil ca nu mai trebuie sa mentionez ca Google isi denumeste toate versiunile de Android dupa nume de deserturi (prajituri) si in ordinea alfabetica. Odata cu versiunea 4.1 Android a ajuns la litera J.

In poza de mai sus se pot vedea mascotele ce reprezinta Eclair, Donut, Gingerbread, Cupcake si de astazi borcanul cu jeleuri – Jelly Bean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!