Stiri

Google lanseaza telefoanele Pixel 4, cu ecran 90Hz si camera foto exceptionala

Google lanseaza telefoanele Pixel 4

Google lanseaza telefoanele Pixel 4, cu cea mai avansata camera foto si tehnologie radar printre altele.

Fara indoiala telefoanele mobile devin tot mai inteligente de la an la an, marturie stau noile modele de smartphone Pixel 4 si Pixel 4 XL, pe care Google le-a anuntat la mijlocul acestei saptamani cu o serie de noutati printre care si tehnologia radar.

Noile telefoane Google Pixel 4 dispun de un ecran OLED de 5.7″, respectiv 6.3″, a caror ecran fara decupaj sau breton dispun de o rata de refresh de 90Hz.

Faptul ca nu au breton sau decupaj in ecran, dar beneficiaza de difuzoare stereo si tehnologie de recunoastere faciala pentru blocare / deblocare gadget, telefoanele dispun de o frunte si o barbie mai lata comparativ cu ceea ce ofera concurenat din piata.

Telefoanele sunt rezistente la apa (IP68) si praf, si readuc mult indragitul design Panda (in varianta pe alb cu rama metalica neagra)

La interior, ambele telefoane sunt echipate cu procesorul Snapdragon 855, cu 6GB memorie RAM si 64 sau 128 GB (nu includ slot micro SD). Google plusand cu 3 luni de 100 GB stocare gratuita in cloud.

Camera foto este si anul acesta principalul atuu al telefoanelor Pixel, mai ales ca vin cu o camera duala: 12MP sensorul principal + 16MP senzorul tele foto. Camera dispune de stabilizare optica si electronica a imaginii, iar pe langa faptul ca fotografiaza excelent in conditii de luminozitate redusa, e capabil sa realizeze astro-fotografii (cu cerul instelat) la o calitate deosebit multumita chipului Pixel Neural Core.

Camera selfie de 8MP aduce metoda de deblocare a telefoanelor Pixel 4 prin recunoastere faciala 3D, iar Google e atat de multumit de aceasta functie incat a renuntat cu totul la senzorul de amprente. Telefoanele nu integreaza senzor biometric de citire al amprentelor.

Pixel 4 XL integreaza o baterie cu capacitatea de 3.700 mAh, in timp ce Pixel 4 are o baterie cu capacitatea de numai 2.800. Google spune ca ofera o zi de utilizare si incarcare rapida 18W.

Pretul telefoanelor Pixel 4

Google va incepe comercializarea telefoanelor Pixel 4 si Pixel 4 XL, in variante Clearly White (alb), Just Black (negru) si Oh so Orange (portocaliu – in editie limitata), in Europa, incepand cu data de 28 octombrie.

Pretul este de 800 dolari pentru modelul Pixel 4 64GB, 900 dolari modelul XL 64GB, respectiv 1.000 dolari in varianta cu 128GB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!