SmartphonesStiri

Google Nexus 5 produs de Motorola?

Google Nexus

Un zvon care vine de peste ocean spune ca Motorola va fi urmatorul producator pe lista celor de la Google pentru construirea smartphone-ului Google Nexus 5, companie detinuta de altfel, de Google. Sursa acestor zvonuri este recunoscuta ca fiind una credibila, deoarece a mai dat in trecut  publicitatii, informatii din interiorul companiei Motorola Mobility, care apoi sau dovedit a fi corecte.

Motorola pare a fi o alegere buna si plauzibila in acelasi timp, mai ales daca luam in considerare lista cu producatorii care au colaborat pana in prezent cu Google (Nexus One – HTC, NexusS si Galaxy Nexus – Samsung, Nexus 4 LG Electronics).

De curand Motorola a lansat noua serie de smartphone-uri Droid si semi-flagship-ul Moto X (semi datorita componentelor hardware mai mult de nivel mediu, decat high-end), un smartphone care arata foarte bine din punct de vedere estetic, ce seamana pe alocuri cu un terminal Nexus.

Telefonul ar putea fi lansat pe piata in trimestrul al patrulea al acestui an cu sistemul de operare Android 5.0 Key Lime Pie.

Ti-ai dori un ca Motorola sa produca urmatorul telefon Google Nexus? De ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!