StiriTablete

Primele poze cu tableta Nvidia Tegra Tab, procesor Tegra 4 si ecran de 7 inch Full HD

tableta Nvidia Tab

Daca anul trecut Google lansa tableta Nexus 7 cu un chipset NVIDIA Tegra 3, anul acesta marele gigant de cautare, a preferat sa mearga pe mana celor de la Qualcomm, Nvidia ramanand pe dinafara. Probabil e si motivul pentru care Nvidia ar putea lansa in acest an propria tableta de 7 inch, bazata pe noul chipset Nvidia Tegra 4.

Doua poze cu presupusa tableta Nvidia Tegra Tab au fost date publicitatii astazi, care dezvaluie o tableta de 7 inch cu, probabil, rezolutie Full HD (1920×1080), o carcasa cu o textura oarecum asemanatoare cu modelul Nexus 7 lansat in 2012, dar care are si o camera foto de 5 megapixeli pe spate, conform acestor poze.

Nvidia Tegra Tab va beneficia, dupa cum mentionam mai sus, de un procesor Nvidia Tegra 4 setat la frecventa de 1.8GHz, probabil 1GB de RAM, 16/32 GB memorie interna, jack de 3.5 mm, port HDMI si micro USB.

tableta-Nvidia-Tab

Intr-o piata in care Microsoft a facut un pas „nebun” catre segmentul hardware, nu vedem de ce Nvidia nu ar putea sa produca propria tableta, mai ales ca are deja o oarecare experienta in domeniu – NVIDIA SHIELD (cel mai recent exemplu).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!