SmartphonesStiri

Google Pixel 4 XL, ar putea arata asa la toamna

Google Pixel 4 XL
sursa foto: PhoneArena

Google Pixel 4 XL apare intr-o noua imagine retail care conforma o camera selfie duala integrata in ecranul telefonului.

Acum ca Google a terminat cu seria Pixel 3 si noile modele mai accesibile Pixel 3a lansate in cadrul Google I/O 2019, gigantul american de cautare pe internet se poate focusa linistit pe generatia a patra de telefoane Pixel.

Deja au aparut cateva imagini (vezi mai sus) cu ceea ce ar putea fi designul final al telefoanelor Google Pixel 4 incepand din toamna, insa neavand sursa credibilitate, am hotarat la acea data sa nu dam stirea respectiva.

Fiindca o noua sursa confirma saptamana aceasta acelasi design intr-o imagine (vezi mai jos) de promovare a unui accesoriu pentru Google Pixel 4, inclinam sa credem ca cel putin modelul Pixel 4 XL va arata asa, atunci cand va fi anuntat de Google Inc undeva in toamna lui 2019 (probabil octombrie / noiembrie).

Google Pixel 4 XL
sursa foto: Skinomi

Pe imagine se poate observa in spatele foliei de protectie un presupus Google Pixel 4 XL cu o camera selfie duala integrata in ecran la fel cum e integrata in ecranul telefonului Samsung Galaxy S10 Plus.

Google Pixel 4 e asteptat sa soseasca cu Android 10 Q, cu un display AMOLED cu senzor de amprente integrat in ecran, cu procesorul Snapdragon 855 (probabil in varianta fara modem 5G), cu minim 6GB memorie RAM, si poate cel mai important fara notch (fara breton).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!