StiriTableteTechVideos

Hands-on: Asus Vivo Tab si Vivo RT doua tablete puternice cu Windows 8

Tableta Asus Vivo Tab si Vivo RT

Anuntate inca din luna iulie a acestui an, noile tabletele Asus Vivo Tab cu ecran de 11.6 inci si Asus Vivo RT cu ecran de 10.1 inci merg pe urmele seriei Asus Eee Pad Transformer cu un design similar, ambele vor ajunge pe piata, undeva, dupa lansarea noului sistem de operare Windows 8, eveniment ce va avea loc abia la sfarsitul lunii viitoare (26 octombrie).

Asus Vivo Tab masoara doar 8.3 mm grosime la o greutate de 680 de grame, are un ecran IPS de 11.6 inci ce suporta pana la 10 puncte multi touch simultan, cu o rezolutie maxima de 1366 x 768. Tableta este echipata cu un procesor Intel Atom, 2GB de RAM, 64GB stocare (HDD). Vivo Tab vine si cu o camera foto de 8MP cu autofocus si LED flash, una de 2MP in fata si suport pentru NFC.

Asus Vivo RT este un model ceva mai mic avand aceiasi gorsime de doar 8.3mm dar cantarind ceva mai putin, aproximativ 500 grame. Acest model vine cu un ecran de 10.1 inci cu acelasi afisaj IPS si aceiasi rezolutie de 1366 x 768 pixeli si aceleasi camere foto de 8 respectiv 2 megapixeli, exceptand procesorul care este unul quad-core de la Nvidia (Tegra 3) acompaniat de un accelerator grafic cu 12 nuclee, 2GB de RAM si 32GB memorie stocare (HDD).

Si sa nu uit, ambele modele vin insotite de un dock cu tastatura full QWERTY, trackpad, doua porturi USB, stylus si o baterie de rezerva.

Si daca tot am terminat cu enumerarea componentelor hardware ale acestor doua tablete Asus Vivo haideti sa trecem si la vizionarea videoclipurilor hands-on.

httpvh://youtu.be/kCSzREwZQcw

httpvh://youtu.be/pX76Rsh3XjM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!