AccesoriiStiriTech

Evolio lanseaza Hi-Speed 4.3, sistemul de navigatie auto cu actualizare harti pe viata

Hi-Speed 4.3

Evolio anunta astazi lansarea sistemului de navigatie auto Hi-Speed 4.3, care ofera utilizatorului posibilitate de actualizare a hartilor gratuit, pe viata. Sistemul GPS are un ecran de 4,3 inci si este echipat cu software-ul de navigație Mireo Don’t Panic si harta completa a Europei.

Echipat cu un procesor Mstar 2531 de 800MHz, sistemul de navigatie auto Evolio Hi-Speed 4.3 asigura o navigare continua in meniu si o cautare rapida a rutelor catre destinatie, multumita interfetei intuitive care il face sa fie foarte usor de utilizat.

Motorul de cautare al adreselor este construit asemenea unui browser web, acesta facand sugestii de cautare in functie  de literele introduse. Calcularea rutelor pe hartile GPS-ului pentru o calatorie ce traverseaza intreaga tara dureaza doar cateva secunde.

„Prin lansarea acestui nou sistem de navigație, Evolio își reafirmă interesul pentru piața locală de sisteme GPS, care a înregistrat o ușoară creștere a numărului de unități anul trecut, ajungând la aproximativ 70.000. Această creștere a fost generată de utilizatorii care au ales folosirea unui GPS în detrimentul costului conexiunii de date a unui smartphone, în special în roaming unde prețurile sunt ridicate. Practic, investiția într-un sistem de navigație Evolio se amortizează rapid, în funcție de destinația aleasă, iar prin serviciul de update gratuit pe viață nu există costuri ulterioare,” a spus Liviu Nistoran, Președintele Evolio.

Navigatorul GPS Evolio Hi-Speed 4.3 are un design elegant, slim, textura carcasei fiind anti-alunecare. Pachetul de vanzare cuprinde si kit auto cu incarcator si suport pentru parbriz dedicat.

gps-auto-evolio-hi-speed-4,3inch-1

Sistemul de navigație se conectează rapid la sateliți și calculează în cel mai scurt timp ruta optimă către destinația solicitată. Evolio Hi-Speed 4.3 include avertizări privind depășirea limitei de viteză, prezența camerelor radar și, totodată,  arată și numeroase puncte de interes precum restaurante, unități de cazare și altele.

Evolio Hi-Speed 4.3 este disponibil in magazinele proprii din tara (Bucuresti, Timisoara, Cluj) si online pe site-ul producatorului sau la partenerii din retail, la pretul de 249 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!