EvenimenteMonitoareStiri

Samsung a prezentat 3 noi monitoare curbate UHD la Samsung Forum Europa

Samsung Forum

In cadrul evenimentului Samsung Forum, ce a avut loc saptamana aceasta in Europa, producatorul sud-coreean Samsung Electronics a prezent o noua serie de monitoare, printre care se numara si modelele Samsung SE790C, SD590C si SE510C, toate trei cu cu ecran curbat Ultra High Definition (UHD).

Noile modele, au un design modern si minimalist și le asigură utilizatorilor o productivitate îmbunătățită. În plus, monitorul Samsung UD970 UHD oferă culori vibrante și detalii impresionante pentru o redare mult mai exactă a imaginilor.

Mai mult, Samsung a prezentat și a doua generație de soluții de afișaj digital pentru companii mici și mijlocii – SHOP TV, în varianta de 55 de inci, RH55E. Având un design elegant, ecran cu tehnologie de top, precum și un sistem integrat de control al conținutului (Content Management System), modelul RH55E le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-și personaliza mesajele afișate pentru eficiență maximă în comunicarea cu clienții acestora.

„Cele mai noi monitoare și soluții de afișaj digital Samsung creează noi posibilități pentru utilizatori și pentru mediul de afaceri deopotrivă. Acestea reprezintă instrumente inovatoare pentru utilizatorii care vor să devină mai eficienți în atingerea obiectivelor de business,” a declarat Sorin Manea, directorul diviziei Enterprise Business din cadrul Samsung Electronics România. „Suntem nerăbdători să explorăm noi posibilități și să le prezentăm partenerilor și distribuitorilor viziunea noastră pentru soluții digitale smart.”

Monitor

Noua gamă include monitorul de top de 34 inci, SE790C, cu un aspect ratio de 21:9, precum și monitoarele de 27 de inci SD590C și SE510C.

Modelul SE790C, premiat în numeroase rânduri, are o curbură optimizată, rezoluție Ultra Wide Quad HD și contrast superior. Prin integrarea acestor beneficii cu funcțiile îmbunătățite, utilizatorii se pot bucura de o experiență de vizualizare diferită de cea oferită de monitoarele clasice sau alte monitoare curbate de pe piață. Modelul SE790C a fost premiat recent cu titlul „Award for Samsung’s Curved Monitor Validation with Eye Comfort” de către TÜV Rheinland, organizație internațională de certificări, în urma unei evaluări riguroase de performanță și a unui proces de validare. Aceasta a evaluat redarea și uniformitatea culorilor monitorului, unghiul larg de vizualizare și redarea imaginilor fluid, fără tremur.

Monitor_2

Monitoarele curbate SD590C și SE510C au un design elegant în formă de T și dispun de funcția avansată „eye mode” pentru un consum de conținut multimedia optimizat.

Screenshot (226)

Primul monitor profesional UHD Samsung, modelul UD970 de 31,5 inci, le oferă utilizatorilor o experiență de vizualizare superioară pentru mai multă eficiență și productivitate. Fiind un monitor LED cu 99,5% Adobe RGB, UD970 permite o redare extrem de precisă a culorilor. Atenția la procesul de calibrare, design-ul modern și setările de funcționalitate îmbunătățite fac din monitorul UHD Samsung UD970 soluția perfectă pentru o experiență de vizualizare de top.

Screenshot (225)

Pentru utilizatorii din mediul business, Samsung a lansat și modelul SD850, acesta fiind disponibil în două variante, de 27 și 32 inci. Cu o rezoluție Wide Quad HD, design-ul funcțional al monitorului vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor de îmbunătățire a eficienței, păstrând un nivel ridicat al calității.

Samsung își completează noua gama și cu modelele SE360 și SE390, care au un design elegant, curbat și sunt disponibile în variante de 23,6 și 27 inci. Acestea au o ramă subțire, formă caracteristică de T și incorporează tehnologia Touch of Color. Monitoarele oferă o calitate a imaginii excepțională și au un unghi de vizualizare de 178 de grade.

Monitoarele sunt realizate din materiale fără PVC și au un design modern pentru a îmbunătăți experiența de vizualizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!