HP DeskJet 3720, cea mai mica imprimanta AIO din lume

0

HP DeskJet 3720

Hewlett-Packard a anuntat astazi lansarea noii generatii de imprimante DeskJet All-in-One (AiO), echipamente dedicate celor care sunt mai mereu conectati la internte si de asemenea sunt in cautarea unei imprimante pentru acasa, cu design frumos. Creata pentru tinerii care doresc sa printeze direct de pe Facebook sau Instagram, imprimanta regandita HP DeskJet 3720 are doar jumatate din dimensiunea celorlalte imprimante cu jet de cerneala All-in-One din clasa sa, combinand capacitatile de imprimare fiabila, scanare si copiere cu usurinta de conectare la dispozitive mobile.

„Consumatorii îşi doresc dispozitive wireless şi la dimensiuni mici, care să se potrivească cu stilul lor de viaţă dinamic şi care să îi ajute să rămână conectaţi, să socializeze şi să fie productivi oriunde ar fi, declară Sue Richards, Manager General şi Vice Preşedinte al HP Consumer Printing. „Noile produse HP DeskJet reinventează experienţa tradiţională de printare cu un design atractiv şi conectivitate mobilă intuitivă, asigurând un proces de imprimare facil de la aproape orice dispozitiv mobil sau din orice reţea de socializare”.

Instalarea si imprimarea directa de pe un smartphone sau o tableta se face simplu si usor prin aplicatia pentru sisteme de operare mobile HP All-in-One. Aplicatia gratuita ofera utilizatorilor printare, copiere si scanare wireless de pe majoritatea smartphone-urilor si tabletelor cu sisteme de operare iOS, Android si Windows. Utilizand Wi-Fi Direct, clientii pot imprima instant de pe dispozitivul lor mobil chiar si fara conexiune la Internet.

DeskJet 3700 UI

Consumatorii pot imprima, partaja si edita fotografiile de pe Facebook, Instagram sau Flickr ori direct din galeria proprie a telefonului cu aplicatia gratuită HP Social Media Snapshots. De asemenea, HP a creat hartie foto autocolanta tip sticker de format 10 x 13 cm, adaptata special pentru aplicatia HP Social Media Snapshots, care este perfecta pentru decorarea unui perete, dulap, frigider sau pentru a face surprize celor dragi.

Imprimanta HP DeskJet 3720 va fi disponibila incepand cu luna septembrie la partenerii HP autorizati din intreaga tara, la preturi incepand de la 299 lei.

Articolul precedentX-watch Pro, un nou smarwatch de la Evolio, cu mult mai multe functii!
Articolul următorOrange lanseaza oferta dedicata companiilor mici si mijlocii din Timisoara, Cluj si Iasi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.